Ξεκίνησαν οι εγγραφές για Βρεφικούς – Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ

Γράφει:

Ασπρόπυργος

21/07/2020, 1:10 μμ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για Βρεφικούς – Παιδικούς Σταθμούς, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και ΚΔΑΠ – ΜΕΑ.

Ο Δήμος Ασπροπύργου συμμετέχει, για ακόμη μία φορά, στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», για τη σχολική χρονιά 2020-2021, και καλεί τους Γονείς να εγγράψουν τα παιδιά τους στις Δομές Προσχολικής Εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, η πρόσκληση αφορά, για τους Βρεφικούς Σταθμούς, βρέφη από 2 μηνών έως 2,5 ετών, για τους Παιδικούς Σταθμούς, παιδάκια από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση (Νηπιαγωγείο), καθώς και για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης και ΚΔΑΠ – ΜΕΑ, παιδιά από 5 έως 12 ετών, στα οποία προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις.

Ο Δήμος, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους Γονείς ότι δημοσιεύτηκε στις 16/07/2020, η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για όλες τις προαναφερθείσες δομές. Οι Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται, ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, και για το χρονικό διάστημα από 17/7/2020 – 05/8/2020.

Τονίζεται ότι τα ΚΔΑΠ κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς λειτουργούν τις απογευματινές ώρες. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ωστόσο, με το κλείσιμο των σχολείων, από τον Ιούνιο έως και την 31η Ιουλίου, θα απασχολούν τα παιδιά πρωινές ώρες, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Από το Δελτίο Τύπου του Δήμου.

Διαβάστε επίσης