Νίκος Μελετίου: Κανένα Hotspot στον Ασπρόπυργο-επίσημη διάψευση των φημών

Ασπρόπυργος

26/12/2020, 4:03 μμ

Με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στις φήμες για εγκατάσταση Hotspot στον Ασπρόπυργο, ο δήμαρχος Νίκος Μελετίου, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τέτοιου είδους σενάρια.

Η ανακοίνωση έρχεται στον απόηχο των φήμεων πως εν μέσω πανδημίας, θα δημιουργηθούν δομές φιλοξενίας στη Δυτική Αττική. Παράλληλα, ο Δήμαρχος απευθύνει έκκληση να τηρούν όλοι οι πολίτες τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

Ενώ σε δεύτερη ανακοίνωση ο Δήμαρχος απευθύνει επιστολή στου δημότες του Ασπροπύργου με την οποία παρακαλεί τους δημότες να “Κλείσουν λοιπόν τα αυτιά τους στις ψευδείς ειδήσεις των επιτήδειων!”

Δείτε την ανακοίνωση:

 

Συμπολίτες, Συμπολίτισσες

Με λύπη και ντροπή, έχουν έρθει στην προσοχή μου φήμες & ψευδείς ειδήσεις για δήθεν νέα εγκατάσταση ΧΟΤΣΠΟΤ στον Ασπρόπυργο, εν μέσω πανδημίας.
Δηλώνω ξεκάθαρα πως τέτοιο ενδεχόμενο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ούτε θα το επέτρεπα εγώ ΠΟΤΕ!
Η εν λόγω φήμη κυκλοφόρησε για να σπείρει την διχόνοια άλλη μια φορά στην πόλη μας, ώστε αυτοί που είναι υπαίτιοι & υποκινητές της, να δημιουργήσουν χάος & καταστροφή στην πόλη μας, καθώς & περαιτέρω διασπορά του ιού.
Σας θυμίζω πως εγώ πρώτος μαζί με τους συνεργάτες μου, ήρθαμε πόρτα-πόρτα το 2016 να σας καλέσουμε να βγείτε στους δρόμους μαζί μας, για να εμποδίσουμε την δημιουγία Χοτσπότ!
Και τότε μαζί κλείσαμε τη Λεωφόρο Νάτο & την έκταση του ΥΠΟΜΕΔΙ για 20 μέρες & ό,τι σχέδια όντως είχε η τότε κυβέρνηση, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ να τα πραγματοποιήσει!
Κλείστε λοιπόν τα αυτιά σας στις ψευδείς ειδήσεις των επιτήδειων!
Ας μην γινόμαστε εμείς οι ίδιοι η αιτία περαιτέρω διαιώνισης του τοπικού lock down & διασποράς του ιού!
Άλλωστε γνωρίζετε, ότι ο Κοροναιός είναι στον Ασρπόπυργο με καταγεραμμένους ήδη εώς τώρα 7 θανάτους & δεκάδες συμπολίτες μας στα νοσοκομεία.
Για να φύγουμε γρήγορα από αυτή την άσχημη κατάσταση θα πρέπει όλοι ενωμένοι, να παλέψουμε & να βγούμε νικητές για άλλη μια φορά, υπακούωντας στις εντολές των λοιμωξιολόγων.
Μην επιτρέπετε στους καιροσκόπους να σας παρασύρουν & να χάσουμε ό,τι έχουμε κερδίσει με κόπο & θυσίες μέχρι τώρα στην αναβάθμιση της πόλης μας.
Έχετέ μου εμπιστοσύνη.
Ο Δήμαρχος,
Νίκος Ι. Μελετίου

 

Διαβάστε επίσης