Μπιμπίλας:Θα απαγορευθούν διά ροπάλου οι οντισιόν χωρίς παρουσία άλλων-Η υπόθεση Λιγνάδη με αιφνιδίασε

Γράφει:

Ελλάδα

01/03/2021, 4:49 μμ

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για τα προβλήματα στον κλάδο και τους κλυδωνισμούς από τα σκάνδαλα.

«Είναι αναφαίρετο δικαίωμα να έχει ο κάθε άνθρωπος συνήγορο, ακόμη και ο Χίτλερ, αν ζούσε, θα είχε συνήγορο. Όμως δεν έχει δικαίωμα καμία υπεράσπιση να θίγει πρόσωπα, αναίτια και χωρίς λόγο. Δεν θέλω να σχολιάσω το γεγονός ότι αναφέρθηκε το όνομά μου. Απάντησε όλος ο θεατρικός χώρος και όλη η Ελλάδα. Δεν με ενόχλησε καθόλου το “μέτριος”, έχω ακούσει χειρότερα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου, έχω τέτοια ισχυρή προσωπικότητα και πεποίθηση για τον εαυτό μου, που δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Η υπόθεση Λιγνάδη με αιφνιδίασε.

Υπήρχε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα τα τελευταία χρόνια, αλλά σε τέτοιον βαθμό έχω μείνει και εγώ άναυδος. Τις ακραίες συμπεριφορές δεν τις γνώριζε κανείς. Διότι, όταν γίνονται μέσα σε κλειστά σπίτια ή καμαρίνια ή αυτοκίνητα, δεν μπορεί να το ξέρει κανείς άλλος εκτός από αυτούς τους δύο που είχαν αυτή την περιπέτεια. Άλλο να ξέρεις για κακότροπες κινήσεις πάνω στη σκηνή και άλλο τι συμβαίνει μέσα σε ένα κλεισμένο σπίτι, που έχει πάει κάποιος να κάνει οντισιόν. Αυτό, με τον Κώδικα Δεοντολογίας που θα μπει, θα απαγορευθεί διά ροπάλου. Κανείς δεν θα πηγαίνει μόνος του σε έναν μόνο του για ακροάσεις ή για οτιδήποτε άλλο. Αν πάει δεν θα μπορεί να τον καταγγείλει, θα είναι συνυπεύθυνος. Δεν είμαστε ούτε δικαστικοί ούτε άγιοι, ένας άνθρωπος κανονικός, με ψήφισαν και βγήκα για να δουλέψω για τα εργασιακά. Υπάρχει τεράστια αλληλεγγύη στον κλάδο, συσπειρωθήκαμε όλοι οι ηθοποιοί», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε επίσης