Με φαναράκια ευχών γέμισε ο ουρανός του Ασπροπύργου για την Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Ασπρόπυργος

26/10/2020, 5:58 μμ

Χθες Κυριακή 25 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, ο ουρανός του Ασπροπύργου στις 19:30 γέμισε με φαναράκια ευχών. Η δράση «Στέλνω ένα Φαναράκι στον Ουρανό» έγινε σε συνδιοργάνωση του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου με τον Σύλλογο Γυναικών «Κροκωνίς», ως μια διαφορετική δράση με σκοπό να δοθεί το μήνυμα υποστήριξης σε όσες και όσους αντιμετωπίζουν αυτή τη νόσο, μένοντας σπίτι. Παράλληλα με την δράση φωταγωγήθηκαν το Δημαρχείο, το Ρολόι και η Αλλωνίστρα με το ροζ χρώμα.

Στις 19:30 δόθηκε το σύνθημα από την Πλατεία Δημαρχείου και οι πολίτες του Ασπροπύργου άφησαν τα φαναράκια ευχών, ενώ ήταν ευδιάκριτη η μαζικότητα στις περιοχές του κέντρου, της Γκορυτσάς και των Νεοκτίστων.

Στην πλατεία Δημαρχείου, όπου δόθηκε το σύνθημα παρευρέθηκε ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου, κ. Καγιάς, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών “Κροκωνίς”, κ. Μαρία Ρηγάτου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής, κ. Κοσμόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι, κ. Καραμπούλας, Παπαδόπουλος και Νέζης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ Σαββίδης, και η Δημ. Σύμβουλος, κ. Γ. Πηλιχού.

Η φωτογραφία εξωφύλλου είναι από το Αρχείο του Aspopyrgosnews.gr.

Διαβάστε επίσης