Με μεγάλη συμμετοχή η αιμοδοσία του Δήμου Ασπροπύργου

Γράφει:

Ασπρόπυργος

13/04/2020, 2:30 μμ

Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Ασπροπύργου σε συνεργασία με τη η Διεύθυνση Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ» την Παρασκευή 10 Απριλίου, στο κτήριο του Α’ ΚΑΠΗ Ασπροπύργου. Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας της Δημοτικής Αρχής και η ανταπόκριση των εθελοντών ήταν εξαιρετικά μεγάλη, και ο στόχος της δράσης υπερκαλύφθηκε.

Σ’ όλους τους αιμοδότες διανεμήθηκαν πλενόμενες μάσκες, καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ συμβολικά με μία χειροποίητη λαμπάδα, από τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας.

Στην αιμοδοσία συνέβαλαν εθελοντικά οι κ.κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Θεμιστοκλής Τσόκας Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Σοφία Μαυρίδη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, Αναστάσιος Παπαδόπουλος, Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Αειφόρου Ανάπτυξης και Πράσινης Ενέργειας, Αντώνιος Καραμπούλας, Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών, Θεμιστοκλής Τσίγκος, Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννης Κατσαρός, Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., Παντελής Σαββίδης, Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Α., Δημήτριος Καγιάς Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου, Γεωργία Πηλιχού, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών και Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Συμμετείχαν επίσης στελέχη και επικεφαλής των άλλων Δημοτικών Παρατάξεων και ο Γραμματέας της τοπικής ΟΝΝΕΔ, Γιάννης Πέππας.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την επιτυχία αυτής της αιμοδοτικής δράσης και τη συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ» και την Διεύθυνση Αιμοδοσίας. Επικοινώνησε προσωπικά με τον Διοικητή και το προσωπικό και ευχαρίστησε για τη συνεργασία.

«… Είμαι αποφασισμένος να συνδράμω στο μέτρο που μου αναλογεί ως Δήμαρχος αλλά και ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια και δράση για την υποστήριξη των υγειονομικών υπηρεσιών που δίνουν καθημερινά τη μάχη στην πρώτη γραμμή, αψηφώντας κάθε κίνδυνο για αυτούς και τις οικογένειές τους.

Όλοι μαζί ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων για να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα, για να διατηρήσουμε ισχυρό τον παραγωγικό ιστό της χώρας».

Διαβάστε επίσης