Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Ασπροπύγου

Γράφει:

Ασπρόπυργος

19/04/2021, 12:48 μμ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Ασπροπύγου με θέμα τον ρόλο και την συνεισφορά των νέων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Την Παρασκευή το απόγευμα έλαβε μέρος η διαδικτυακή εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης ΟΝΝΕΔ με σημαντική συμμετοχή των μελών, ενώ παρευρέθηκαν και οι τρεις τοπικοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Μπούρας Αθανάσιος, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Κώτσηρας Γεώργιος, και ο βουλευτής, Λιάκος Βαγγέλης.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής και Μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, Απόστολος Γούτας, ο οποίος δήλωσε ότι η ΟΝΝΕΔ Ασπροπύργου είναι από της πιο ενεργές τοπικές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ασπροπύργου πέραν των ευχαριστιών δήλωσε ότι: Η ΟΝΝΕΔ Ασπροπύργου προσπαθεί να μην μείνει ανενεργή σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες και να συνεχίσει το οργανόγραμμα της, προσπαθώντας να συμβάλλει κοινωνικά και πολιτικά στην τοπική κοινωνία.

Υπενθυμίζεται ότι στην εκδήλωση κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Ασπροπύργου, Τσόκας Θεμιστοκλής, ο Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΝΝΕΔ και Μέλος Ε.Γ., Νίκας Μιχάλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ασπροπύργου με την παράταξη “Ασπρόπυργος Μπροστά”, Τσίγκος Αλέξανδρος.

Διαβάστε επίσης