Λαϊκή Συσπείρωση Ασπροπύργου: Να βρεθεί άμεσα χώρος στέγασης για τους αθλητές του Α. Σ. ΒΥΒΩΝ

Γράφει:

Ασπρόπυργος

28/11/2022, 11:44 πμ

ΠΡΟΣ: Κ. Δήμαρχο Μελετίου Νικόλαο

Πρόεδρο Οργανισμού Άθλησης.  

ΑΙΤΗΜΑ

Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων από συμπολίτες μας αθλητές του Α. Σ. ΒΥΒΩΝ, με προπονητή και δάσκαλο τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΦΙΛΙΚΙΔΗ, πως η Διοίκηση του Δήμου μας δεν μπορεί να συνεχίσει να τους παρέχει στέγη.

Ο συγκεκριμένος σύλλογος προπονεί καθημερινά αθλητές της πόλης μας, κυρίως μικρά παιδιά, σε 3 αθλήματα:

  • ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
  • ΑΡΣΗ ΔΡΑΜΙΩΝ
  • ΧΕΙΡΟΠΑΛΗ

Οι διακρίσεις εκατοντάδες, τόσο σε τοπικά όσο και σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Μεγαλύτερη διάκριση από όλα όμως αποτελεί η σωστή διαπαιδαγώγηση των αθλητών-μαθητών του σωματείου, αθλητών με ολοκληρωμένη προσωπικότητα, χρήσιμων για την κοινωνία και τον εαυτό τους.

Ο αθλητισμός είναι καθολικό κοινωνικό δικαίωμα όχι μόνο των παιδιών, των νέων, αλλά και όλων των ηλικιακών ομάδων και η εκάστοτε διοίκηση του δήμου μας ΟΦΕΙΛΕΙ να παρέχει ΔΩΡΕΑΝ κατάλληλες υποδομές και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Το μέγεθος των ευθυνών της Διοίκησης του Δήμου τεράστιο, καθώς, ενώ γνωρίζει εδώ και καιρό για την λήξη της μίσθωσης, δεν προέβη σε κατασκευή Δημοτικού Αθλητικού Χώρου.

Αιτούμαστε:

  • Άμεσα να βρεθεί Δημοτικός χώρος που θα στεγάσει το αθλητικό σωματείο ΒΥΒΩΝ με όλες τις απαιτούμενες βάσει νόμου προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας.

 

Ως κοινωνία, ως πόλη δεν έχουμε δικαίωμα  να στερήσουμε τον αθλητισμό από τους δημότες και την νεολαία μας,

Οφείλουμε να προσφέρουμε στους νέους διέξοδο στον υγιή αθλητισμό ,ώστε να απολαμβάνουν το δικαίωμα της άθλησης χωρίς φραγμούς και υποχρεώσεις, ΔΩΡΕΑΝ

 

24/11/2022

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Ασπροπύργου

Καμπόλη Ολυμπία

Μπακάλης Δημήτριος

Τσοκάνης Αλέξανδρος

Διαβάστε επίσης