Λαϊκή Συσπείρωση Ασπροπύργου: Μορφή χιονοστιβάδας στα μέσα του καλοκαιριου έχουν πάρει οι βανδαλισμοί σε σχολεία του Δήμου Ασπροπύργου.

Γράφει:

Ασπρόπυργος

14/08/2023, 11:00 πμ

Δελτίο  Τύπου

Μορφή χιονοστιβάδας στα μέσα του καλοκαιριου έχουν πάρει οι βανδαλισμοί σε σχολεία του Δήμου Ασπροπύργου.
Ως Λαϊκή Συσπείρωση καταδικάζουμε τα πρόσφατα περιστατικά βαρβαρότητας σε βάρος του 1ου , 7ου και 11ου Δημοτικού σχολείου της πόλης μας!!!
Εκφράζουμε τη θλίψη μας αλλά προβάλλουμε και την αναγκαιότητα της λήψης άμεσων μέτρων  για την πρόληψη και την αποφυγή ανάλογων βιαιοτήτων.
Παρουσιάζεται επιτακτικό το αίτημα για:
ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ μονίμου απασχόλησης, προκειμένου να προστατευτούν οι σχολικοί χώροι από κάθε κακόβουλη πράξη.
Είναι ηθική υποχρέωση όλων μας τα σχολεία, να παραμένουν ανοιχτά για την κοινωνία και τα παιδιά μας, για όλους εκείνους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που δυστυχώς  η νέα σχολική χρονιά θα τους ”υποδεχτεί” σε προκάτ αίθουσες, συλλήβδην ακατάλληλες εν έτει 2023!
Οφείλουμε ως Δήμος Ασπροπύργου, να αποκαταστήσουμε τις ζημιές που έχουν προκαλέσει εξωσχολικοί και να εγγυηθούμε άμεσα, την προστασία όλων των σχολικών κτηρίων από κάθε είδους βανδαλισμό, κάθε ενέργεια που απαξιώνει την  παιδεία και την μόρφωση των παιδιών μας.
Ασπρόπυργος Αύγουστος 2023
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Καμπόλη Ολυμπία
Μπακάλης Δημήτριος
Τσοκάνης Αλέξανδρος

Διαβάστε επίσης