Λαϊκή Συσπείρωση Ασπροπύργου για την μεταφορά του ΕΦΚΑ σε Άνω Λιόσια και Ίλιον

Γράφει:

Ασπρόπυργος

15/09/2021, 11:23 πμ

Η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου Ασπροπύργου αλλά και όλων όσον εργάζονται και δραστηριοποιούνται στην πόλη μας συνεχίζεται με κύρια υπεύθυνη την κυβέρνηση αλλά και την Δημοτική Αρχή, όπου με την ένοχη σιωπή της ρίχνει νερό στο μύλο…

Σε εφαρμογή των κυβερνητικών εντολών, όπου η υγεία, η πρόνοια και η εξυπηρέτηση των εργαζομένων και συνταξιούχων πρέπει να έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα, το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στην συνεδρίαση της 22/07/2021 την μεταφορά της ασφαλιστικής περιοχής του Δήμου Ασπροπύργου από την Ελευσίνα στο υποκατάστημα ΕΦΚΑ στα ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ, για δε τους μη μισθωτούς (πρώην ΤΕΒΕ κλπ) οι υπηρεσίες από την Ελευσίνα μεταφέρονται στο ΙΛΙΟΝ.

Στην αρχή μετέφεραν όλες τις υπηρεσίες ΕΦΚΑ σε ενοικιαζόμενο κτήριο στην Ελευσίνα και τώρα μας μεταφέρουν ακόμα ποιο μακριά, σε περιοχές όπου ούτε καν υπάρχει σύνδεση μέσω Δημόσιων Μέσων Μεταφοράς.

Τρέχουν να κλείσουν ή να συγχωνεύσουν κάθε δημόσια υπηρεσία και οργανισμό που εξυπηρετεί τον εργαζόμενο λαό τους συνταξιούχους και τους μικρούς επαγγελματίες, στη λογική της μείωσης του κόστους, τη στιγμή που χρηματοδοτούν με εκατομμύρια ευρώ Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εταιρείες διοδίων, αεροπορικές εταιρείες κ.α.

Κυβέρνηση και Δημοτική Αρχή έχουν σοβαρές ευθύνες για την αποψίλωση υπηρεσιών της πόλης μας, με συνέπεια την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων και των εργαζομένων.

Απαιτούμε εδώ και τώρα την μεταφορά ΟΛΩΝ των υπηρεσιών στο κτήριο ιδιοκτησίας ΕΦΚΑ που βρίσκεται εντός των ορίων Δήμου Ασπροπύργου.

Άμεσα να προσληφθεί όλο το αναγκαίο προσωπικό προκειμένου οι πολίτες να απολαμβάνουν τα δικαιώματα τους μέσω των δημόσιων υπηρεσιών ΕΦΚΑ.

Επιτέλους να στελεχωθεί με το απαραίτητο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό το Κέντρο Υγείας  ώστε με αξιοπρέπεια και ΔΩΡΕΑΝ, να παρέχονται υπηρεσίες υγείας προς όλους τους κάτοικους και εργαζόμενους της πόλης μας.

 

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΚΑΜΠΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΟΚΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

Διαβάστε επίσης