Λαϊκή Συσπείρωση Ασπροπύργου για πανελλήνιες: Συγχαρητήρια σε όλους-η λύση βρίσκεται στα χέρια σας

Γράφει:

Ασπρόπυργος

30/08/2021, 7:02 πμ

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές της πόλης μας, που περάσατε από τη δύσκολη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων, σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη στο νέο σας ξεκίνημα.

Φτάσατε ως εδώ, δίνοντας μια έτσι και αλλιώς δύσκολη μάχη, σε μια απαιτητική χρονιά λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που διαμόρφωσε η πανδημία του κορονοϊού αλλά και της διαχείρισής της από μεριάς της κυβέρνησης.

Δώσατε πανελλήνιες κάνοντας για μήνες μάθημα μπροστά σε έναν υπολογιστή, παλεύοντας με τη σύνδεση στο Ίντερνετ, με αβέβαιη για πολύ καιρό την ημερομηνία διεξαγωγής και την ύλη των εξετάσεων.

Άσχετα από το τελικό αποτέλεσμα και αν αυτό ικανοποιεί ή όχι τις δικές σας -για την ώρα ενδεχομένως- επιδιώξεις, η μάχη που δώσατε με αυτούς τους όρους, μόνο περηφάνια πρέπει να σας γεμίζει.

Γνωρίζουμε καλά πως δίπλα στη χαρά για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο υπάρχουν η ανασφάλεια για το τι θα ισχύσει φέτος στη λειτουργία των Πανεπιστημίων.

Υπάρχει το άγχος και η αγωνία για το αν η οικογένεια σας θα μπορέσει να σας στηρίξει εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης.

Υπάρχει η προσπάθεια όσων από εσάς δεν καταφέρατε να πετύχετε τους στόχους σας για να επιλέξετε μια σταδιοδρομία επαγγελματικής εκπαίδευσης, συχνά με σοβαρό κόστος.

Η αρχή είναι μπροστά και η λύση βρίσκεται στα χέρια σας.

Η συμμετοχή και η δράση μέσα από τους Συλλόγους και τους αγωνιστικούς φορείς των νέων, για σπουδές και ζωή με δικαιώματα είναι ο δρόμος που πρέπει να εμπιστευτεί η νέα γενιά.

 

 

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 27/08/2021

Οι Δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Ασπροπύργου

Καμπόλη Ολυμπία

Μπακάλης Δημήτριος

Τσοκάνης Αλέξανδρος

 

Διαβάστε επίσης