Λαϊκή Συσπείρωση Ασπροπύργου:Η Δημοτική Αρχή έχει τεράστιες ευθύνες, μας έφερε προ τετελεσμένων γεγονότων

Ασπρόπυργος

23/11/2020, 7:05 μμ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ασπροπύργου για την μετεγκατάσταση των φυλακών Κορυδαλλού στον Ασπρόπυργο και το σχόλιο της κ. Νικολάου κατηγορεί την Δημοτική Αρχή για το γεγονός ότι ο λαός του Ασπροπύργου έρχεται προ τετελεσμένων γεγονότων και την Κυβέρνηση που πανηγυρίζει για τη δημιουργία φυλακών, αντί να φτιάξει σχολεία – νοσοκομεία.

Σάλος έχει ξεσπάσει στον Ασπρόπυργο μετά το σχόλιο της Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής

Δείτε την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ασπροπύργου:

« Η Κυβέρνηση αντί να φτιάξει σχολεία – νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, πανηγυρίζει για τη δημιουργία φυλακών στον Ασπρόπυργο»

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης καταγγέλλουν την Κυβέρνηση της ΝΔ, που αντί εν μέσω πανδημίας να θέσει σε προτεραιότητα τις βασικές ανάγκες του λαού μας, αντί να ικανοποιήσει χρόνια αιτήματά του όπως η κατασκευή νέων σχολείων στον Ασπρόπυργο, η στελέχωση του Κέντρου Υγείας και άλλα, εμφανίζεται προκλητικά να πανηγυρίζει για την έναρξη των εργασιών  της δημιουργίας φυλακών στον Ασπρόπυργο.

Μάλιστα, αυτό γίνεται χωρίς την ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου και του λαού του Ασπροπύργου για τους συνολικούς σχεδιασμούς που έχει η Κυβέρνηση γύρω από αυτό το ζήτημα.

Η Δημοτική Αρχή έχει τεράστιες ευθύνες για το γεγονός ότι ο λαός του Ασπροπύργου έρχεται προ τετελεσμένων γεγονότων. Για όλα αυτά οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης είχαμε προειδοποιήσει. Οι δικαιολογίες που προφασίζεται τώρα η Δημοτική Αρχή για το γεγονός ότι έμεινε σιωπηλή όλο αυτό το διάστημα και οι ευχαριστίες που λαμβάνει από την Κυβέρνηση, την εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Όπως επίσης την εκθέτει το παζάρι που κάνει αυτή τη στιγμή με την Κυβέρνηση για τα αντισταθμιστικά, με τα οποία είναι έτοιμη να συνεχίσει να βάζει το χέρι της στην υποβάθμιση της ζωής του λαού και της νεολαίας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση από την αρχή έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα στο ζήτημα αυτό και έχει απαντήσει σε όλη την προκλητική επιχειρηματολογία της Κυβέρνησης. Όλα αυτά είναι στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου, και έχουν επίσης δημοσιευθεί.

Ο λαός πρέπει να γίνει πρωταγωνιστής. Ο αγώνας για την υπεράσπιση της ζωής, της υγείας και των δικαιωμάτων είναι σήμερα πιο αναγκαίος από ποτέ. Αυτόν πρέπει να δυναμώσουμε κόντρα στο σιωπητήριο που θέλουν να επιβάλλουν Κυβέρνηση και Δημοτική Αρχή.

 

Δευτέρα 23/11/2020

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Καμπόλη Ολυμπία

Μπακάλης Δημήτριος

Τσοκάνης Αλέξανδρος

Διαβάστε επίσης