Λαϊκή Συσπείρωση Ασπροπύργου: Στον αέρα η παιδική κατασκήνωση του Δήμου μας

Γράφει:

Ασπρόπυργος

01/07/2022, 11:17 πμ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στον αέρα η παιδική κατασκήνωση του Δήμου μας, με έδρα την θέση Μουγγό Βιλίων Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας;

Την ανάγκη των παιδιών μας για Δωρεάν διακοπές και ξεκούραση, καταφέρατε με την πολιτική που έχετε ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια να την μετατρέψετε σε εφιάλτη ανασφάλειας και αγωνίας.

ΔΕΝ υπέγραψε μίσθωση του χώρου με τον δήμο Ασπροπύργου ο δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού του συμβουλίου.

Η παιδική κατασκήνωση λειτουργεί ΧΩΡΙΣ ο χώρος να μας έχει παραχωρηθεί με ότι αυτό συνεπάγεται…

Ως Λαϊκή Συσπείρωση, έγκαιρα, σας είχαμε προειδοποιήσει για την ανάγκη διασφάλισης ΟΛΩΝ των προϋποθέσεων και αδειών έτσι ώστε η κατασκήνωσή μας να πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις ασφαλούς και νόμιμης λειτουργίας.

Οι επίσημες διαβεβαιώσεις σας για ύπαρξη μισθωτηρίου έπεσαν στο κενό.

Ως Διοίκηση του Δήμου Ασπροπύργου, έχετε την αποκλειστική πολιτική ευθύνη για την αναστάτωση που έχετε προκαλέσει στις οικογένειες και τα παιδιά τους.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να λύσετε το πρόβλημα της ‘νόμιμης’ λειτουργίας της παιδικής μας κατασκήνωσης, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί με ηρεμία και ασφάλεια η φετινή καλοκαιρινή περίοδος διακοπών των παιδιών μας.

Υ.Γ. Εύκολα γίνεται αντιληπτό τι θα γινόταν, εάν στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας Ειδυλλίας επικρατούσε η πρόταση μερίδας Δημοτικών Συμβούλων για έξωση των παιδιών μας από την κατασκήνωση!!!!!

 

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 30/06/2021

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

 

ΚΑΜΠΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΟΚΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διαβάστε επίσης