Κυριακή Περουκίδου, Υποψήφια Βουλευτής Δυτικής Αττικής: Ανοιχτή επιστολή προς τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής

Γράφει:

Δυτική Αττική, Εκλογές 2023

17/05/2023, 11:10 πμ

Ανοιχτή επιστολή της Κυριακής Περουκίδου προς τους πολίτες της Δυτικής Αττικής.

Με κίνητρο την προσφορά στον συνάνθρωπο, θα αγωνιστώ μαζί με τους συνυποψήφιους μου για την παραμελημένη πλην όμορφη Δυτική Αττική. 

Θα αγωνιστώ με μια Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη, θα αγωνιστώ για μια Ελλάδα αξιοπρέπειας, ευημερίας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Σε ένα κόμμα που δίνει φωνή στους νέους, δίνει φωνή στις γυναίκες, στις εργαζόμενες μητέρες όπως εγώ.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ, μια παράταξη που πάντα αφουγκραζόταν την κοινωνία και ήταν στραμμένο στον απλό λαό και τους ευάλωτους Έλληνες και Ελληνίδες.

Μεγάλωσα στον Ασπρόπυργο, σπούδασα Οργάνωση και Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, έκανα το μεταπτυχιακό μου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων χωρίς να εγκαταλείψω τον τόπο μου.

Με το σύζυγο μου και τα 2 παιδιά μας μένουμε και εργαζόμαστε στην Δυτική Αττική. Καθημερινά αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα του τόπου και αγωνιζόμαστε για το καλύτερο για τα παιδιά μας.

Τα παιδιά είναι το κίνητρο και η δύναμη να συνεχίζουμε και να παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο.

Είναι μεγάλο το αίσθημα ευθύνης απέναντί τους και θα κάνω την προσπάθεια μου για τα παιδιά μας, ξεκινώντας από την Δυτική Αττική και τον τόπο μου.

Να μεγαλώσουν σε ένα υγιές περιβάλλον με ασφάλεια, ελπίδα, αισιοδοξία, χαμόγελα και όλα τα εφόδια για το μέλλον.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και τους μεγαλύτερους, την μητέρα, τον πατέρα, την γιαγιά, τον παππού που τόσα μας έχουν προσφέρει και συνεχίζουν ακόμα να μας προσφέρουν. Πρέπει να διεκδικήσουμε ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής.

Το επόμενο διάστημα θα έρθω σε επαφή με καθένα από εσάς. Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω και να μιλήσουμε για όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Θα ζητήσω την στήριξη σας. Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή. Σας καλώ αυτές τις εκλογές να συμμετέχουμε όλοι.