Κοσμόπουλος: «Δηλώνω κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε σκέψη δημιουργίας δομής μεταναστών»

Δυτική Αττική

21/05/2020, 2:00 μμ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Ελευθέριος Κοσμόπουλος σε ανακοίνωσή του στο Facebook τοποθετήθηκε για το ενδεχόμενο δημιουργίας δομής μεταναστών σε περιοχή του Δήμου Μεγαρέων. Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι είναι αντίθετος σε οποιαδήποτε σκέψη δημιουργίας δομής μεταναστών στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Δείτε την ανακοίνωση:

“Η Δυτική Αττική βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη στιγμή, για ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια.

Προσωπικά, ως κάτοικος της περιοχής, που έχω μεγαλώσει εδώ, και ως Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, δεν μπορώ παρά να αντιδράσω απέναντι σε οποιαδήποτε σκέψη για υποβάθμιση.

Δηλώνω κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε σκέψη δημιουργίας δομής μεταναστών στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα στο ενδεχόμενο δημιουργίας μεταφοράς μεταναστών στην Νέα Πέραμο.

Δεν μπορούμε να δεχθούμε για ακόμα μια φορά, αποφάσεις που ελήφθησαν χωρίς διαβούλευση με τις τοπικές μας κοινωνίες. Αρκετά έχουν γίνει για εμάς, χωρίς εμάς.

Καλώ την τοπική κοινωνία και τους πολίτες της Δυτικής Αττικής να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια χρειάζεται, να συστρατευθούμε, κόντρα σε ένα χειρότερο μέλλον, για εμάς και τα παιδιά μας.”

Δείτε την ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη στο Facebook:

Η Δυτική Αττική βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη στιγμή, για ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια.Προσωπικά, ως κάτοικος…

Gepostet von Lefteris Kosmopoulos am Mittwoch, 20. Mai 2020

Διαβάστε επίσης