Κορονοϊός: 45 αστυνομικοί θετικοί – Στο Ασπρόπυργο οι κρατούμενοι που νοσούν

Γράφει:

Ασπρόπυργος, Ελλάδα

23/08/2020, 10:58 πμ

Σύμφωνα με πληροφορίες του cnn.gr και της Μίνας Καραμήτρου, μόλις το μεσημέρι της Παρασκευής, ο αριθμός των αστυνομικών ήταν 32 με τελευταίο κρούσμα μια αστυνομικό που υπηρετεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ.

Την ίδια ώρα, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Μιχάλης Καραμαλάκης σε ευρεία τηλεδιάσκεψη το μεσημέρι του Σαββάτου με όλους τους προϊσταμένους των νευραλγικών υπηρεσιών αλλά περιφερειακών διευθυντών, ζήτησε να ληφθούν άμεσα αυστηρά μέτρα με σκοπό να μην επηρεαστεί η λειτουργία καμίας υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη σύσκεψη φαίνεται να προκρίνεται και η λύση να μεταφέρονται όσοι κρατούμενοι είναι είτε επιβεβαιωμένα είτε ύποπτα κρούσματα κορονοϊού στα κρατητήρια του Ασπροπύργου για να μην βρίσκονται διάσπαρτα σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της Αττικής.

Σήμερα, Κυριακή, θα γίνει και νέα τηλεδιάσκεψη για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, ενώ την ίδια ώρα γίνεται προμήθεια και νέου υγειονομικού υλικού για να μοιραστεί τις υπηρεσίες της ΕΛΑΣ.

Όσον αφορά το κρούσμα στο Κέντρο Επιχειρήσεων, όσοι αστυνομικοί ήταν στην ίδια βάρδια με την αστυνομικό που νοσεί θα υποβληθούν σε τεστ και θα παραμείνουν εκτός υπηρεσίας.

Πηγή: Cnn.gr

Διαβάστε επίσης