Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στους Παιδικούς Σταθμούς του Ασπροπύργου

Ασπρόπυργος

04/02/2021, 6:12 μμ

Δείτε το Δελτίο Τύπου:

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα δεν έλειψε από τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς της πόλης μας, αν και η χρονιά φέτος ήταν ιδιαίτερη, λόγω των συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της Πανδημίας του Κορωνοϊού “Covid-19”. Οι εργαζόμενοι των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ασπροπύργου, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας κ. Σοφίας Μαυρίδη, έκοψαν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους, τηρώντας αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και περιορισμού συγκεντρώσεως ατόμων, όπως ορίζουν οι αρμόδιες Αρχές. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν πέραν του ωραρίου λειτουργίας των Σταθμών, δίχως την παρουσία των μικρών μαθητών και τα τυχερά φλουριά έκρυβαν εκπλήξεις για τους εργαζομένους, ενώ πίτα μοιράστηκε από τους παιδαγωγούς σε όλα τα παιδιά.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Νικόλαος Μελετίου τόνισε την αναγκαιότητα της φροντίδας της Δημοτικής Αρχής, για ακόμη μια χρονιά, και ειδικά φέτος λόγω της ιδιαιτερότητας των συνθηκών, έτσι ώστε να μην λείψει το δώρο από κανένα παιδί. Σχολικές τσάντες και παγουρίνο μοιράστηκαν από τον Δήμο Ασπροπύργου και χάρισαν πολλά χαμόγελα στους μικρούς μαθητές.

Η Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε την Διεύθυνση και το προσωπικό των Σταθμών για το σπουδαίο έργο που επιτελούν, ευχόμενη υγεία, ευημερία και προκοπή σε όλους. Παράλληλα τόνισε ότι στόχος του Δήμου είναι η συνεχής αναβάθμιση των δομών και του εκπαιδευτικού έργου προς όφελος των δημοτών.

Διαβάστε επίσης