Κοπή πίτας της Λαϊκής Συσπείρωσης Ασπροπύργου: Απλώνουμε το χέρι σε όποιον θέλει να σηκωθεί

Γράφει:

Ασπρόπυργος

07/02/2024, 10:51 πμ

Δελτίου Τύπου

Με την παρουσία πλήθος κόσμου, ο χώρος του καφέ ”ΜΠΡΕΜΠΟΣ” αποδείχτηκε πολύ μικρός, για να χωρέσει τα όνειρα και τις ελπίδες για μια καλύτερη κοινωνία όσων συμμετείχαν την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου, στην εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ασπροπύργου, με αφορμή την κοπή της πίτας για την νέα χρονιά και τον συντονισμό της δράσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο βουλευτής δυτικής Αττικής του ΚΚΕ Χρήστος Τσοκάνης, ο οποίος στον χαιρετισμό του ευχήθηκε για την νέα χρονιά και στάθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις (ιδιωτική εκπαίδευση, πόλεμοι, ακρίβεια κλπ) δίνοντας τον αγωνιστικό τόνο.

Στην κεντρική ομιλία του, ο επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Τσοκάνης Αλέξανδρος ευχήθηκε με τη σειρά του για την νέα χρονιά και μίλησε για τις τοπικές εξελίξεις, υπενθυμίζοντας ότι η Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι μπροστά, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για τις ανάγκες του λαού του τόπου.

Το σύνθημα μας,

”Απλώνουμε το χέρι σε όποιον θέλει να σηκωθεί” το κάνουμε πράξη.

Καλή Αγωνιστική Χρονιά.

Διαβάστε επίσης