Κατέληξαν ακόμα 5 άτομα από τον κορωνοϊό-37 ο συνολικός αριθμός

Γράφει:

Ελλάδα

29/03/2020, 2:17 μμ

Συνεχίζει να μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας καθώς όπως έγινε γνωστό σήμερα έχασαν τη ζωή του πέντε ακόμα συμπολίτες μας ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε 37.

Συνεχίζει να μεγαλώνει η μακάβρια λίστα με τους νεκρούς από κορωνοϊό στην Ελλάδα με τη χώρα μας να μετρά ακόμα πέντε θανάτους ασθενών σήμερα ανεβάζοντας έτσι τον τραγικό απολογισμό στους 37 νεκρούς. Κατά πληροφορίες τα πέντε τελευταία θύματα είναι ένας 40χρονος και τέσσερις ηλικιωμένοι, οι οποίοι νοσηλεύονταν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.

Ο 40χρονος νοσηλευόταν  στο Αττικόν, ένας 62χρονος στο Σωτηρία με καρδιολογικά προβλήματα, ένας 65χρονος στο ΑΧΕΠΑ και ένας ένας 71χρονος από την Ξάνθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήματα), καθώς και μία 86χρονη στο Σισμανόγλειο. Όσον αφορά στην Ξάνθη, πρόκειται για τον τρίτο θάνατο ασθενούς με κορωνοϊό. Προηγήθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο αλλά και ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό. Την ίδια στιγμή η λίστα των κρουσμάτων που καταγράφονται στην πόλη αυξάνεται, καθώς δύο ακόμη στρατιωτικοί βρέθηκαν θετικοί.

Να θυμίσουμε πως ο Εχίνος βρίσκεται από την Τετάρτη σε καθεστώς καραντίνας, ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί και φοιτητές που έχουν επιστρέψει από την Τουρκία και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο εκτός του αστικού ιστού της Ξάνθης. Σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα, τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα είναι 1.061. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το απόγευμα τόσο για την πορεία του ιού και τον αριθμό των κρουσμάτων όσο και για τους νεκρούς.

Διαβάστε επίσης