Κακοκαιρία «Μήδεια»: Πως θα επηρεάσει τον Ασπρόπυργο- Όλες οι προγνώσεις σύμφωνα με το meteo.gr

Γράφει:

Ασπρόπυργος

12/02/2021, 5:06 μμ

Προ των πυλών βρίσκεται η κακοκαιρία «Μήδεια», η οποία αναμένεται να «χτυπήσει» τη χώρα με έντονα καιρικά φαινόμενα, που θα φέρουν πυκνές κατά τόπους χιονοπτώσεις αλλά και «βουτιά» της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με το meteo.gr στον Ασπρόπυργο θα σημειωθεί “βουτιά” της θερμοκρασίας περίπου στους 20°C Κελσίου, με την υψηλότερη θερμοκρασία που σημειώνεται σήμερα να είναι οι 15°C και η χαμηλότερη την Τετάρτη -4°C. Η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι σταδιακή με την μεγαλύτερη μείωση να παρουσιάζεται μετά το Σαββατοκύριακο.

Χρήσιμες οδηγείες και τηλέφωνα ενόψει της κακοκαιρίας

Αναλυτικά οι προγνώσεις του καιρού ανά ημέρα:

Το Σάββατο (13-02) αναμένονται ασθενείς βροχές με τη  θερμοκρασία να φτάνει τους 10°C το μεσημέρι. Οι άνεμοι που θα πνέουν θα είναι έως 3 μποφόρ, ενώ η αισθητή θερμοκρασία το βράδυ θα αγγίζει τους 5°C Κελσίου.

 

 

Την Κυριακή (14-02) η θερμοκρασία το μεσημέρι θα είναι μόλις 5°C, με την αισθητή θερμοκρασία να φτάνει το βράδυ τους -3°C. Θα υπάρξουν βροχές, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ.

 

 

Την Δευτέρα (15-02) προβλέπεται χιονόπτωση με την θερμοκρασία το μεσημέρι να φτάνει τους 3°C, ενώ η αισθητή θερμοκρασία θα είναι στους -3°C. Το βράδυ μάλιστα η αισθητή θερμοκρασία θα φτάσει τους -7°C.

 

 

Την Τρίτη (16-02) προβλέπεται χιονόπτωση με τη  θερμοκρασία το μεσημέρι να είναι μόλις 2°C. Η αισθητή θερμοκρασία το πρωί της τρίτης θα φτάσει τους -10°C, ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας η αισθητή θερμοκρασία δεν προβλέπεται να ξεπεράσει τους 0°C.

 

 

Την Τετάρτη (17-02) δεν προβλέπεται χιονόπτωση, αλλά ηλιοφάνεια. Κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρξει μια μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στους 5°C, ωστόσο ξημερώματα και το πρωί της ίδιας μέρας θα σημειωθεί η μικρότερη θερμοκρασία που θα φτάσει τους -4°C, με την αισθητή θερμοκρασία να είναι στους -10°C.

 

Διαβάστε επίσης