Ισίδωρος Ρόδης: Για ένα παραγωγικό και πράσινο αύριο για τον Ασπρόπυργο

Γράφει:

Εκλογές 2023

05/10/2023, 8:22 μμ

Λίγα λόγια για όσους δεν με γνωρίζετε.

Εχω γεννηθεί και ζω στον Ασπρόπυργο, είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και δραστηριοποιούμαι στον χώρο της ενέργειας, στο φυσικό αέριο και στην ηλιακή ενέργεια, ως ελεύθερος επαγγελματίας. 

Οραμα μου για την πόλη μας είναι η πράσινη ενέργεια καθώς είναι αναγκαίο να εστιάσουμε σε αυτήν, ως η αυριανή διοίκηση, τόσο στα σχολεία (στα οποία έχω μαθητεύσει), όσο και στα δημοτικά κτήρια τα οποία χρήζουν άμεσης στοχευμένης παρέμβασης, διότι η ενέργεια είναι η κινητήρια δύναμη κάθε σύγχρονης κοινωνίας. 

Η πράσινη μετάβαση έχει πολλά οφέλη, όπου ο βασικός πυλώνας της είναι η εξοικονόμηση ενέργειας μέσω των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας . Επιπλέον, η μετάβαση σε αυτή θα δώσει νέες θέσεις εργασίας στο στάδιο της εγκατάστασης και στην διάρκεια λειτουργίας των νέων έργων και σαφώς, αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των κατοίκων του Ασπροπύργου. 

Αξίζει να σημειωθεί για την ευημερία του τόπου μας, πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι το φυσικό αέριο διότι αποτελεί διαχρονικά την πιο οικονομική επιλογή και την καλύτερη ενεργειακή επένδυση σε βάθος χρόνων. Φανταστείτε τα σχολεία μας, τα δημοτικά μας κτήρια και πολλά άλλα να τροφοδοτούνται με αυτό. Είναι κρίμα να κρυώνουν στις μέρες μας μαθητές και εργαζόμενοι στην πόλη μας. 

Κάποια πράγματα οφείλουμε να τα αλλάξουμε άμεσα για το καλύτερο όλων μας. Γι’αυτό με τις γνώσεις μου και τα προσόντα μου θα προσπαθήσω να υλοποιήσω τα όνειρα μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με απαραίτητη προϋπόθεση την στήριξη σας στις 8 Οκτώβρη.