Θρήνος για τον 18χρονο Δημήτρη Τσατσανίδη στον Ασπρόπυργο

Γράφει:

Ασπρόπυργος

02/01/2023, 6:31 μμ

Θλίψη έχει σκορπίσει ο τραγικός θάνατος του 18χρονου Δημήτρη Τσατσανίδη στην τοπική κοινωνία του Ασπροπύργου, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε την Κυριακή 01/01/2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες συγκρούστηκε σε κολόνα.

Ένας ακόμα νέος που “σβήνει” στην άσφαλτο από την περιοχή μας.

Συγγενείς, φίλοι, και γνωστοί θα τον αποχαιρετήσουν όλοι μαζί την Τετάρτη 04/01/2023 στις 12:00 στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Άνω Φούσα Ασπροπύργου.

Ο Δημήτρης Τσατσανίδης ήταν ποδοσφαιριστής της ΛΑΜΠΕΡΗΣ Α.Σ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 2001

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΛΑΜΠΕΡΗΣ Α.Σ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 2001 εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλληπητήρια του, προς την οικογένεια και τους οικείους, του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΤΣΑΝΙΔΗ που έφυγε σήμερα από την ζωή.

Ο Σύλλογος μας γίνεται ακόμη φτωχότερος.

Καλό ταξίδι αγαπητό μας παιδί Δημήτρη!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει!

Καλό Παράδεισο να έχεις!

 

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Συλλυπητήρια…

Η πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τσατσανίδη που “έφυγε” από την ζωή απρόσμενα. Θερμά συλλυπητήρια και στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Λαμπερής Ελευσίνας ομάδα στην οποία αγωνιζόταν.

Καλό Ταξίδι…

 

IKAΡΟΣ ΝΕΟΚΤΙΣΤΩΝ: Συλλυπητήρια…

Το ΔΣ του Α.Π.Σ ΙΚΑΡΟΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Τσατσανιδη για την ξαφνική απώλεια του παιδιού τους. Τα λόγια είναι φτωχά για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου. Θερμά συλλυπητήρια στο Σωματείο της Λαμπερης καλό παράδεισο Δημήτρη!!

 

ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Συλλυπητήρια…

Δεν ξεκίνησε καλά το νέο έτος.

Σήμερα θρηνούμε άλλο ένα νέο παιδί.

Το Δ.Σ και οι ποδοσφαιριστές του Αία εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του μικρού Δημήτρη και στον σύλλογο της Λαμπερής.

 

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ: Συλυπητήρια…

Τα λόγια είναι φτωχά… Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια 18χρονου Δημήτρη Τσατσανίδη που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από την ζωή. Είθε η σκέψη όλων μας να απαλύνουν έστω ελάχιστα τον αβάσταχτο πόνο των δικών του ανθρώπων. Εκφράζουμε επίσης την συμπαράστασή μας στο σωματείο της Λαμπερής Ελευσίνας όπου το τραγικό παιδί ήταν ποδοσφαιριστής. Ο Θεός ας τον αναπαύσει κοντά του σύσσωμο το ΔΣ και η ποδοσφαιρική ομάδα του Μανδραϊκού.

 

ΕΠΣΔΑ: ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ…

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠOΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΣΑΤΣΑΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ “ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΗΜΗΤΡΗ .

Διαβάστε επίσης