Θεμελιώθηκε το νέο 4ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου

Γράφει:

Ασπρόπυργος

01/02/2022, 3:24 μμ

Θεμελιώθηκε το νέο 4ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου στην Γκορυτσά, το οποίο θα είναι ένα σύγχρονο βιοκλιματικό σχολείο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Στη τελετή θεμελίωσης χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης  Αττικής και Βοιωτίας κ.κ. Χρυσόστομος. Παρευρέθηκαν, επίσης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Αθανάσιος Μπούρας, ο Βουλευτής της Ν.Δ., κ. Ευάγγελος Λιάκος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, κ. Αθανάσιος Νικολόπουλος, Σύμβουλοι της Δημοτική Αρχής και ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε», κ. Ιωάννης Ηλίας.

Το έργο αυτό, που δύναται να φιλοξενήσει  360 μαθητές, ανέφερε ο Δήμαρχος Ασπροπύργου ότι, αποτελεί υπόσχεση και υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής στην Τοπική Κοινωνία, που αναπτύσσεται και προοδεύει με ρυθμούς αύξησης του πληθυσμού 3,5% περίπου κάθε χρόνο. Έγκαιρα και εμπεριστατωμένα υποβάλαμε την πρόταση στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών που χρηματοδοτεί το έργο. Σήμερα είναι μόνο η αρχή, γιατί ελπίζω σύντομα να καρποφορήσουν οι ενέργειες για τη θεμελίωση και του 2ου ΓΕΛ Ασπροπύργου, αφού ολοκληρώσαμε την αγορά του οικοπέδου και είμαστε έτοιμοι να υποβάλουμε την αίτηση για χρηματοδότηση.

Διαβάστε επίσης