Θαν. Μπούρας: αναφορά στην Υπουργό Παιδείας κ. Κεραμέως για το 2ο ΓΕΛ Ασπροπύργου

Γράφει:

Ασπρόπυργος

09/06/2020, 2:47 μμ

Ο κ. Αθανάσιος Μπούρας Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής με την Νέα Δημοκρατία κατέθεσε αναφορά στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κεραμέως σχετικά με την λειτουργία 2ου Γενικού Λυκείου στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, ύστερα από επιστολή που απεστάλη στον κ. Μπούρα με την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Ασπροπύργου για την επιτακτική ανάγκη λειτουργίας 2ου ΓΕΛ.

Δείτε την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Ασπροπύργου.

Δείτε το Δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 09-06-2020
Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας με αφορμή την από 27-05-2020 απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Ασπροπύργου με θέμα την άμεση ανάγκη λειτουργίας 2ου Γενικού Λυκείου στο Δήμο Ασπροπύργου κατέθεσε αναφορά στην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων. Όπως φαίνεται και στην επιστολή που απέστειλε στον κ. Μπούρα ο Σύλλογος είναι επιτακτική ανάγκη η λειτουργία 2ου ΓΕΛ για την αποσυμφόρηση του μοναδικού ΓΕΛ που λειτουργεί στο Δήμο Ασπροπύργου.
Ο κ. Μπούρας αναμένει την απάντηση της Υπουργού και θα κάνει το καλύτερο δυνατό σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή Ασπροπύργου και με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την άμεση λειτουργία του 2ου ΓΕΛ.

Διαβάστε επίσης