Η ΟΝΝΕΔ Ασπροπύργου και Δυτικής Αττικής στηρίζουν τα τοπικά Μοναστήρια

Γράφει:

Ασπρόπυργος, Δυτική Αττική

16/04/2020, 3:29 μμ

Η ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής με την αρωγή των πενταμελών συμβουλίων της περιφέρειας μας, Ασπροπύργου, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Άνω Λιοσίων,  Ελευσίνας-Μαγούλας και Μεγάρων-Νέας Περάμου συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη υγιεινής και τα παρέδωσε σε 2 μοναστήρια της Δυτικής Αττικής. Την παράδοση έκαναν ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής, Γιάννης Σωτηρίου, και τα 3 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ από την περιφέρεια μας, Κοροβέσης Μελέτης, Τσουβαλάς Δημήτρης και Βασίλης Πέππας. Στο Δελτίο Τύπου η ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής ζητάει την στήριξη από τα μέλη της στο έργο της “Φλόγα σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια”.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ασπροπύργου, Γιώργος Μουζάκας, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook έγραψε: Η ΟΝΝΕΔ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ θετική στην κλήση για βοήθεια , συγκέντρωσε φαγητά και αλλα είδη ανάγκης τα οποία μοιράστηκαν σε μοναστήρια της περιοχής .. Η ΟΝΝΕΔ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ δήλωσε παρούσα εκπροσωπούμενη από το μέλος της
Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ Dimitris Tsouvalas
Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν στην συλλογή των ειδών αυτών !!!
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση !!!

Δείτε το Δελτίο Τύπου:

ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής

Δελτίο Τύπου

Σήμερα Μ.Τετάρτη 15 Απριλίου 2020 η ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής παρέδωσε τρόφιμα και είδη υγιεινής σε 2 μοναστήρια της Περιφέρειας μας. Προηγήθηκε η συλλογή των τροφίμων και των ειδών από τα μέλη των πενταμελών συμβουλίων της Δυτικής Αττικής. Κατά την παράδοση τηρήθηκαν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας και προηγήθηκε αποστείρωση όλων των ειδών της δωρεάς, ενώ η παράδοση έγινε από τον Πρόεδρο της νομαρχιακής και τα 3 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ από την περιφέρεια μας, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες των ημερών δεν ξεχνάμε να συνεισφέρουμε όπως μπορούμε γι αυτό καλούμε και τα μέλη μας να ενισχύσουν το έργο της Φλόγα σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, floga.οrg.gr.

 

Καλή Ανάσταση! Χρόνια πολλά!

Διαβάστε επίσης