Η ΝΟΔΕ Δυτικής Αττικής έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα για το 2020

Γράφει:

Ασπρόπυργος, Δυτική Αττική

09/02/2020, 6:16 μμ

Παρουσία της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκης Κεραμέως η κοπή της Βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ και ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής στον Ασπρόπυργο.

Σήμερα Κυριακή 9/02 στις 11:30 έκοψε η ΝΟΔΕ και ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής την βασιλόπιτα στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ασπροπύργου. Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια οι νομαρχιακές οργωνώσεις της Νέας Δημοκρατίας και της νεολαίας κόβουν την πίτα σε έναν διαφορετικό Δήμο κάθε χρονιά, ώστε να αναδεικνύονται όλες οι όμορφες γενιές της Δυτικής Αττικής. Φέτος ο κλήρος έπεσε στον Ασπρόπυργο και την Πρόεδρο της τοπικής κ. Γεωργία Πηλιχού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής και Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Αθανάσιος Μπούρας, οι βουλευτές Δυτικής Αττικής κ. Λιάκος Ευάγγελος και κ. Κώτσηρας Γιώργος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Ελευθέριος Κοσμόπουλος, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ.Νικόλαος Μελετίου, ο Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας κ. Χρήστος Στάθης και πλήθος στελεχών του κόμματος της Νέας Δημοκρατία και αιρετοί της περιοχής.

Η Υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο, ενώ έδωσε έμφαση στο δικό της χαρτοφυλάκιο την παιδεία. Γίνονται, σύμφωνα με την κ. Κεραμέως, ενέργειες, ώστε να υπάρξουν ριζικές αλλαγές παράλληλα σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης