Η Λαϊκή Συσπείρωση Ασπροπύργου ανακοίνωσε τους πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους

Γράφει:

Εκλογές 2023

17/07/2023, 2:18 μμ

Δελτίο Τύπου.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ασπροπύργου, την Παρασκευή 14 Ιούλη.

Την παρουσίαση έκανε ο Αλέξανδρος Τσοκάνης, δημοτικός Σύμβουλος Ασπροπύργου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και υποψήφιος δήμαρχος Ασπροπύργου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στην ομιλία του χαρακτηριστικά αναφέρει ότι: «Είμαστε εδώ για τα αλλάξουμε το βιβλίο και όχι για να γυρίσουμε απλά σελίδα. Δίνουμε το χέρι μας σε όποιον θέλει να σηκωθεί. Καλούμε τους νέους και τις νέες, τους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας, τους μικροεπαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους απόμαχους της εργασίας, τη μεγάλη δύναμη των εργατοϋπαλλήλων, τους επιστήμονες του τόπου μας να αγωνιστούμε, να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Γιατί η ελπίδα για το λαό είναι εδώ.»

Ο Αλέξανδρος Τσοκάνης, παρουσίασε και τους  πρώτους υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», τονίζοντας ότι «το ψηφοδέλτιό μας απαρτίζεται από κατοίκους της πόλης μας, εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, εργάτες, εκπαιδευτικοί, ΟΤΑ, αυτοαπασχολούμενοι, νέα παιδιά, γυναίκες, άνθρωποι της βιοπάλης όπου καθημερινά αγωνίζονται στις γειτονιές της πόλης μας και στους χώρους δουλειάς»

Οι πρώτοι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Ασπρόπυργο είναι οι εξής:

Αποστολίδης Ιωάννης : Απόφοιτος σχολής κομμωτικής και διατηρεί barber shop στη περιοχή του Ασπρόπυργου.

Ατματσίδης Παναγιώτης : Απόφοιτος ΙΕΚ Λογιστικής, εν ενέργεια ποδοσφαιριστής και έχει αγωνιστεί σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ παράλληλα τα τελευταία χρόνια ασκεί την προπονητική σε διάφορες ακαδημίες της περιοχής του Ασπροπύργου, μετά την ολοκλήρωση των αντίστοιχων σεμιναρίων. Είναι μέλος του σωματείου Ιδιωτικών Υπάλληλων & Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής. Είναι πατέρας 2 παιδιών.

Βερούτης Δημήτριος : Απόφοιτος του τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Μοριακή και Εφαρμοσμένη Φυσιολογία από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών. Από το 2019 είναι υποψήφιος διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με κύριο αντικείμενο ερευνάς τη μελέτη της κυτταρικής γήρανσης στα πλαίσια της καρκινογένεσης και της νόσου covid-19.

Γιούνης Γεώργιος: Δραστηριοποιείται στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης τα τελευταία 38 χρόνια, ενώ διατηρεί το ασφαλιστικό του γραφείο στον Ασπρόπυργο.

Γυριχίδης Ιωάννης: Απόφοιτος Λυκείου.

Συνταξιούχος ναυτικός.

Διαμαντής Βασίλειος: Είναι απόφοιτος ΙΕΚ με ειδίκευση ως Στέλεχος  Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου. Μεγάλωσε και δραστηριοποιείται  στον Ασπρόπυργο.

Διρχαλίδης Ανέστης : Απόφοιτος Λυκείου. Εργάζεται ως οικοδόμος.

Είναι πατέρας 1 παιδιού.

Ιβανίδης Κωνσταντίνος: Απόφοιτος επαγγελματικού Λυκείου με ειδικότητα στα οικονομικά. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και τα τελευταία 5 χρονιά εργάζεται σε κατασκευαστική εταιρεία.

Καλλιέρης Δημήτριος: Πτυχιούχος του τμήματος μηχανολόγων μηχανικών του πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας. Εργάζεται ως μηχανοτεχνίτης στα ΕΛΠΕ και είναι μέλος στο κλαδικό σωματείο ενέργειας.

Καμενίδη Ελεονώρα:Απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου με ειδικότητα στη κομμωτική και εργάζεται στο αντικείμενο. Μητέρα 2 παιδιών.

Καμπόλη Ολυμπία: Πτυχιούχος οδοντοτεχνίτης , γραμματέας  στο Σύλλογο Γονέων Και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Ασπροπύργου . Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Καμπουρόπουλος Αναστάσιος: Εργάζεται στα ΕΛΠΕ και είναι μέλος του Κλαδικού σωματείου ενέργειας.

Κοπαλά Μαρία: Εργάζεται ως αισθητικός και εξωτερική συνεργάτης εταιρείας καλλυντικών. Πρόεδρος του γυναικείου  συλλόγου ¨ΑΘΗΝΑΙΣ¨.

Κουγιουμτσίδου Ελένη: Σπούδασε βοηθός φαρμακείου και είναι πιστοποιημένη δασκάλα γιόγκα. Εργάζεται ως βοηθός φαρμακείου και personal trainer. Είναι μητέρα 3 παιδιών.

Κυριαζής Χρήστος: Απόφοιτος σχολής  δημοσιογραφίας. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στον Ασπρόπυργο όπου δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας απ’ το 1982.

Λιάκου Μαργαρίτα: Απόφοιτος  του τμήματος κλασσικής φιλολογίας του πανεπιστήμιου Κύπρου και της δραματικής σχολής Αθηνών, Γεωργίου Θεοδοσιάδη. Εργάστηκε στο θεατρικό εργαστήρι του Δήμου ως εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού σε παιδιά αλλά και σε ενήλικες στο Α’ ΚΑΠΗ Ασπροπύργου, όπου με τις συνάδελφους σκηνοθετούσαν και τις παραστάσεις. Είναι μέλος του ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων ηθοποιών).

Μαντικοπούλου Δήμητρα: Τελειόφοιτος τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής της σχολής Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται απ’ το 2020 ως γραμματέας εσωτερικού λογιστηρίου στη κατασκευαστική εταιρεία «ΜΑΝΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ».

Μάχλης Νικόλαος: Απόφοιτος μηχανολογίας και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα σε παραγωγική μονάδα λιανεμπορίου ως υπεύθυνος βάρδιας αποθήκης. Κατοικεί στον Ασπρόπυργο.

Μικρόπουλος Σάββας: Απόφοιτος επαγγελματικού λυκείου με ειδίκευση ως τεχνικός υπολογιστών. Εργάζεται ως υπεύθυνος προσωπικού σε εταιρεία logistics. Είναι πατέρας 2 παιδιών.

Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος : Ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρεί κατάστημα ελαστικών στον Ασπρόπυργο. Γεννήθηκε και κατοικεί στον Ασπρόπυργο, είναι πατέρας 3 παιδιών.

Μουρατίδης Γεώργιος: Ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί barber shop στον Ασπρόπυργο. Είναι Πατέρας 3 παιδιών.

Νικολόπουλος Ηλίας: Απόφοιτος Εμπορικού Ναυτικού.

Δραστηριοποιείτε ως Ελεύθερος επαγγελματίας στον Ασπρόπυργο.

Είναι πατέρας 3 παιδιών.

Ορφανίδης Νικόλαος: Απόφοιτος τεχνικού Λυκείου με ειδικότητα τεχνικός υποστήριξης συστημάτων και δικτυών. Εργάζεται ως χειριστής μηχανήματων έργων. Είναι πατέρας ενός παιδιού.

Παπαγιαννίδης Παναγιώτης: Απόφοιτος Λυκείου εργάτης παραγωγής.

Πατέρας 2 παιδιών.

Πέππας Περικλής: Εργάζεται ως τεχνικός συντήρησης μηχανήματων βαριάς βιομηχανίας. Είναι πατέρας 2 παιδιών.

Πετρόγιαννου Ασημίνα: Απόφοιτος νοσηλευτικής σχολής και σχολής κομμωτικής. Εργάζεται ως παρασκευάστρια γλυκών.

Πλαβούκου Χριστίνα: Απόφοιτος του Ιστορικού – Αρχαιολογικού τμήματος με κατεύθυνση Κλασικής Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και δραστηριοποιείται από το 2002 ως φιλόλογος αυτοαπασχολούμενη. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Πρέσσα Χρυσούλα: Έχει σπουδές ως βοηθός φαρμακοποιού, εργάζεται σε φαρμακείο, ενώ παράλληλα διατηρούν οικογενειακή επιχείρηση στη περιοχή του Ασπροπύργου.

Σαββίδης Ιωάννης : Απόφοιτος Λυκείου και ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ στο παρελθόν εργαζόταν ως οικοδόμος. Είναι πατέρας ενός παιδιού.

Σαλωμίδης Χαράλαμπος: Γεννήθηκε στο Τσιμκέντ του Καζακστάν, ενώ έχει ζήσει στο Ανόβερο για 5 χρόνια. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως οδηγός σε εταιρεία, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως οικοδόμος, εργάτης και ως ελεύθερος επαγγελματίας σε λαϊκές αγορές. Είναι πατέρας δύο παιδιών.

Σοφιανίδη Ελένη: Απόφοιτος επαγγελματικού Λυκείου με ειδικότητα ως τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε εταιρεία, ενώ στο παρελθόν εργαζόταν ως ιδιωτική υπάλληλος σε ασφαλιστικό γραφείο.

Σοφιανίδης Χρήστος: Ασχολείται με τον αθλητισμό, ενώ έχει υπάρξει αθλητής της Εθνικής ομάδας άρσης βαρών με πολλές διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Σπυριάδου Συμέλα: Ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση, με τέντες και συστήματα σκίασης, που διατηρούν στη περιοχή καθώς και με τα οικιακά. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Σωπιάδης Αναστάσιος: Σπούδασε ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων και κτηρίων και εργάζεται σε εταιρεία πλαστικών στον Ασπρόπυργο. Είναι μέλος του συλλόγου ποντίων και ενεργός ποδοσφαιριστής στον Κριό Ασπροπύργου. Είναι πατέρας 2 παιδιών και κατοικεί στη θέση Ρουπάκι Ασπροπύργου.

Ταμπουρατζής Παναγιώτης: Είναι απόφοιτος ΤΕΕ ως συντηρητής κεντρικής θέρμανσης, απόφοιτος ΙΕΚ ως τεχνικός αερίων καυσίμων και διπλωματούχος χειριστής περονοφόρου οχήματος. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Κατάγεται από την παραλία Ασπροπύργου, όπου μεγάλωσε και κατοικεί και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Τελίδης Δημήτριος: Εργάζεται ως υπεύθυνος αποθήκης σε εταιρεία logistics, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί και ως τεχνίτης. Είναι πατέρας 2 παιδιών

Τζήμα Φοίβη: Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα φωνητικής του Εθνικού Ωδείου. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος, ενώ διατηρούν με την οικογένεια της εμπορικό κατάστημα στον Ασπρόπυργο. Είναι μέλος του Συλλόγου Γυναικών Ελευσίνας και του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων  Δυτικής Αττικής.

Τριβέλλα Αλεξάνδρα: Είναι δημόσιος υπάλληλος και εκλεγμένο μέλος του Σωματείου εργαζομένων Δήμου Κηφισιάς και της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Είναι μητέρα δύο παιδιών και κατοικεί στον Ασπρόπυργο.

Τσάβαλος Σωτήριος: Είναι Βιοτέχνης με έδρα της εταιρείας στον Ασπρόπυργο. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Και Εμπόρων Ασπροπύργου. Είναι πατέρας δύο παιδιών.

Τσοκάνη Κωνσταντίνα: Σπούδασε Νομική Αθηνών και διατηρεί δικηγορικό γραφείο στη πόλη του Ασπροπύργου απ’ το 2000. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στον Ασπρόπυργο.

Τσολερίδης Παναγιώτης: Απόφοιτος επαγγελματικής σχολής με ειδίκευση ως τεχνικός υδραυλικών εγκαταστάσεων και μέλος της ελεγκτικής επιτροπής της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Και Εμπόρων Ασπροπύργου. Πατέρας τριών παιδιών και διατηρεί κατάστημα εστίασης στη Λ. ΝΑΤΟ.

Χάιτα Μαρίνα: Ελεύθερη  επαγγελματίας και εργάζεται ως κομμώτρια. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Χαριτοπούλου Ναταλία: Ελεύθερη επαγγελματίας, διατηρεί κομμωτήριο στην Ελευσίνα. Έχει υπάρξει 4 χρόνια μέλος της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ασπροπύργου, 2 χρόνια γραμματέας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 9ου Δημοτικού, 4 χρόνια πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 4ου Γυμνάσιου και 2 χρόνια μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο γενικό λύκειο. Είναι μητέρα 3 παιδιών.

Χειλάκος Ηλίας: Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως αποθηκάριος Α’ σε εταιρεία τροφίμων και ως υπεύθυνος πωλήσεων σε κάβα. Είναι πατέρας ενός παιδιού.

Χουζούρης Ιωάννης: Από το 1991 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας ενώ διατηρεί ασφαλιστικό γραφείο στη περιοχή. Αντιπρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Και Εμπόρων Ασπροπύργου. Είναι πατέρας δύο παιδιών.