Η Κ.Ε.Δ.Ε. παραχώρησε αυτοκίνητο για τις ανάγκες της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ασπροπύργου

Γράφει:

Ασπρόπυργος

15/04/2020, 3:01 μμ

Παρουσία του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου (Κ.Ε.Δ.Α.), κ. Παντελή Σαββίδη, παραδόθηκε ένα αυτοκίνητο, με σκοπό την εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι», την Παρασκευή, 13 Απριλίου 2020, μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και της TOYOTA HELLAS.

Το ιδιαίτερα βεβαρημένο έργο των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ασπροπύργου, εξαιτίας της πρωτόγνωρης κατάστασης που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού στην χώρα, καλείται να εξυπηρετήσει, καθημερινά μεγαλύτερο αριθμό ωφελουμένων. Με την προσφορά αυτή, ο Δήμος Ασπροπύργου θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό να στηρίζει τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, παρέχοντάς τους καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Νικόλαος Μελετίου ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε., κ. Δημήτρη Παπαστεργίου για την άμεση ανταπόκριση ενός αιτήματος της αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο ενίσχυσης των Κοινωνικών Δομών του Δήμου.

Κατά την παράδοση παρόντες ήταν οι κ.κ. Σοφία Μαυρίδη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, Ιωάννης Κατσαρός, Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., Γεωργία Πηλιχού, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών και Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ο Αντιπρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Αντώνιος Κοναξής.

Διαβάστε επίσης