Η ακαδημία Ικαρος γιόρτασε την λήξη του πρωταθλήματος

Γράφει:

Ασπρόπυργος

12/06/2024, 2:34 μμ

Η ακαδημία ποδοσφαίρου Ικαρος Νεοκτίστων Ασπροπύργου γιόρτασε την λήξη του πρωταθλήματος για την σεζόν 2023 – 2024 με μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 08/06 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, η ειδική σύμβουλος του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής και υπεύθυνη κοινωνικής πολιτικής, η κα. Ρηγάτου Μαίρη, εκπροσωπώντας τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Βαρελά Κλεάνθη, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Ιωάννης Ηλίας, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας & Πολιτικής Προστασίας & Περιβάλλοντος κ. Μάμας Μάρκος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας και Πρόνοιας κα. Μαυράκη – Τσίγκου Ελένη, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Παροτσίδης Ιωσήφ, η Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών & Παιδικών Σταθμών κα. Ατματσίδου Μαρία, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα. Καλλιέρη – Καψάλα Μαρία, ο Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) κ. Κοναξής Αντώνιος, η Εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος με ευθύνη λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, κα. Γκούμα – Πατέλα Μαρία και η πρόεδρος του 6ου δημοτικού σχολείου Νεοκτίστων κα. Κατηγιοράνη Νικολέτα.

 

Η αίθουσα “Δημήτρης Καλλιέρης” γέμισε από κόσμο που είχε έρθει για να τιμήσει τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την χρονιά, καθώς και για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο τουρνουά Open League West Attica αλλά και για την κατάκτηση της 3ης θέσης στη διοργάνωση του κυπέλλου κερδίζοντας στον μικρό τελικό.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η αθλήτρια Ντόντα Ελιάνα.

Στο τέλος, όλοι οι αθλητές αφού παρέλαβαν τα μετάλλια τους σήκωσαν, με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, το πρώτο τους κύπελλο.

Νωρίτερα, ο υπεύθυνος της ακαδημίας, κ. Ντε Κραν Νικόλαος αφού έδωσε τα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και τους συνεργάτες του για όσα προσέφεραν στην ομάδα, ο λόγος για τον κ. Αμπατζή Νικόλαο και τον κ. Ρούσσο Σπύρο.

Το σύνθημα δόθηκε και όλοι μαζί πανηγύρισαν με μια μεγάλη αγκαλιά, δεμένοι σαν οικογένεια!

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης