Ημερολόγια Ασπροπύργου με τη Χαρά Σολδάτου

Γράφει:

Εκλογές 2023

04/08/2023, 6:37 μμ

Ημερολόγια Ασπροπύργου με τη Χαρά Σολδάτου

Μια σειρά επεισοδίων podcast δίνουν το μικρόφωνο στους δημότες του Ασπροπύργου, στα προβλήματα και στο μέλλον της πόλης μας! Οι άνθρωποι που δίνουν πνοή και παλμό στην πόλη μας ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ για να μοιραστούν με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Χαρά Σολδάτου του Ασπρόπυργος αλλάΖΟΥΜΕ με τον Γιάννη Ηλία, ανάγκες, προβληματισμούς, σκέψεις και απόψεις για τον Ασπρόπυργο της επόμενης μέρας!

“Λίγο πριν  με ψηφίσετε, αποφάσισα να κάνω πράξη την πρώτη μου δέσμευση: να μιλάω λιγότερο και να ακούω περισσότερο!”, αναφέρει η Χαρά Σολδάτου, συναντώντας από κοντά τους κατοίκους του Ασπροπύργου και δίνοντάς τους την ευκαιρία να μιλήσουν οι ίδιοι για όσα τους απασχολούν και αναμένουν από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Ασπρόσπυργος με τα μάτια μιας 25χρονης.

Αυτή την εβδομάδα η Χαρά Σολδάτου συνομιλεί με τη Μίρκα Μυλωνά, φοιτήτρια στο Πολυτεχνείο,  για όλα όσα διώχνουν, αλλά και όσα κρατούν τους νέους στον Ασπρόπυργο.

Υπάρχει μέλλον ή αδιέξοδο;

Ο Ασπρόσπυργος με τα μάτια μιας 25χρονης.

Μόλυνση, υποβάθμιση, εγκληματικότητα, αδιαφορία και στο “βάθος” ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον;

Ή όπου φύγει, φύγει;

Η Μίρκα Μυλωνά μας μιλά για την πόλη της και ήρθε η ώρα ν’ ακούσουμε!

Ώρα για αλλαΓΗ!

Συντονιστείτε με τον παλμό της πόλης μας, στα Ημερολόγια Ασπροπύργου!Ακούστε κάθε νέο επεισόδιο κάθε Δευτέρα στην επίσημη ιστοσελίδα και στο spotify/:

https://harasoldatou.gr/

https://open.spotify.com/episode/6Cw1uZvXV6wRAn7ju5lCar