Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 31/12

Γράφει:

Ελλάδα

31/12/2019, 8:47 πμ

Οι ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων από το oroskopos.gr

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ένα βήμα πριν το 2020! Η μέρα μας ξεκινά με Σελήνη στον Ιχθύ και παραμερίζουμε λογική, αλλά επιστρατεύουμε συναίσθημα και διαίσθηση! Μία ημέρα, γεμάτη τρυφερότητα, για  Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες!

Κριός: Φίλε Κριέ, σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς, μία μόνο ματιά αρκεί, για να καταλάβεις αν το άτομο που έχεις απέναντί σου είναι ειλικρινές και αξιόπιστο! Καταλαβαίνεις έγκαιρα, αν μία διαπροσωπική επαφή, υπόσχεται θετική εξέλιξη, αν μπορεί να σε ωφελήσει ουσιαστικά ή αντίθετα, αν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο παρόν ή το μέλλον! Για το λόγο αυτό, εμπιστεύσου χωρίς δισταγμό την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, αφού σε βοηθούν, σε κάθε σου δραστηριότητα, απόφαση και κίνηση! Σήμερα οι αργοί ρυθμοί σου, θα φέρουν αρκετά προβλήματα στο τέλος της ημέρας! Οικονομικά, ήρθε η ημέρα που μάλλον, να μετανιώσεις για κάποια παρελθοντικά έξοδα.

Ταύρος: Σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς φίλε Ταύρε και ο φιλικό τομέας, θα είναι αδιαμφισβήτητα ευνοημένος, αφού οι φίλοι σου, σου δίνουν λύσεις και σε βοηθούν έμπρακτα, σε ό,τι πρόβλημα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αυτήν την ημέρα! Μείνε λοιπόν κοντά στους καλούς και στενούς σου φίλους και εμπιστεύσου τους, χωρίς δισταγμό και σίγουρα εξαιτίας τους, θα έχεις αρκετές ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές! Προσπάθησε μόνο να μην ξεσπάς στους άλλους, που πιθανόν να σε προκαλέσουν αρκετά με την συμπεριφορά τους! Πρόσεχε σήμερα το πως διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, αλλά και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, αφού είσαι λίγο παραπάνω αντιδραστικός και ριψοκίνδυνος, απ’όσο συνήθως!

Δίδυμος: Φίλε Δίδυμε, σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς, έχεις την ευκαιρία, να βελτιώσεις, απόλυτα την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου! Πιθανόν να δείχνεις πως είσαι πιο απρόσιτος και απόμακρος, απ’ότι είσαι συνήθως και αυτό, διότι προσπαθείς να μην γίνουν κατανοητές οι προθέσεις σου και τα συναισθήματά σου, από τους άλλους! Με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρεις να κερδίσεις το ουσιαστικό και ειλικρινές ενδιαφέρον των άλλων, την έμπρακτη προσοχή τους, τον σεβασμό τους αλλά και τον θαυμασμό τους! Οικονομικά, φρόντισε να ξοδεύεις με μέτρο και θα δεις, πως αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου! Επαγγελματικά, άρπαξε κάθε νέα ευκαιρία που σου δίνεται και πέτυχε τις φιλοδοξίες σου!

Καρκίνος: Φίλε Καρκίνε λίγο πριν την νέα χρονιά και η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει δίπλα σου ανθρώπους, με τους οποίους θα ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές, γεμάτες ένταση, χαρά και περιπέτεια! Εκμεταλλεύσου κάθε στιγμή, για εξόδους ψυχαγωγίας ή για διοργάνωση ενός ταξιδιού ή εκδρομής! Αποφασίζεις και αλλάζεις πρόσωπο και αυτό το απολαμβάνεις και εσύ, αλλά και ο περίγυρος σου! Είσαι χαρούμενος, εξωστρεφής, κοινωνικός, ενθουσιώδης και πολύ αισιόδοξος, χαρακτηριστικά που κάνουν τους άλλους να σε θαυμάζουν! Σήμερα, θα είναι αρκετές οι υποχρεώσεις και η κούραση στην εργασία, αλλά εσύ θα καταφέρεις να πετύχεις όλους σου τους στόχους! Ο οικονομικός τομέας, παρουσιάζει απρόσμενα έξοδα, γι’αυτό προσοχή!

Λέων: Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς, πολύ πιθανόν να αυξηθούν οι καχυποψίες σου, σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές και προφανώς θα προτιμήσεις την μοναξιά σου, ή έστω, θα θελήσεις να έχεις δίπλα σου, λίγους μόνο ανθρώπους, που εμπιστεύεσαι πραγματικά! Ενδεχομένως, γι’αυτήν σου την αντιμετώπιση, να ευθύνεται μία αποκάλυψη που έρχεται και ρίχνει φως σε κάποιες αλήθειες που θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς πως δεν αξίζουν όλοι την εμπιστοσύνη σου! Καταφέρνεις και πετυχαίνεις πολλούς από τους στόχους σου, στην καριέρα, κυρίως λόγω της διορατικότητας σου σε συναδελφικές σχέσεις! Επιπλέον, ετοιμάσου σήμερα, για νέες πηγές εσόδων!

Παρθένος: Αγαπητέ Παρθένε λίγο πριν την νέα χρονιά και η σημερινή ημέρα θα έχει σίγουρα στιγμές διασκέδασης και κοινωνικοποίησης, όμως λόγω της τάσης σου να αργείς να παίρνεις αποφάσεις ή να αποποιείσαι κάποιες ευθύνες, θα υπάρξουν άλλου είδους απρόσμενες δυσκολίες, Εκμεταλλεύσου την εντυπωσιακή σου λάμψη, γοητεία, γλυκύτητα και το ξεχωριστό σου ταμπεραμέντο, ώστε να κατακτήσεις στόχους! Επίσης σήμερα, θα έχεις πολλές επαφές, αλλά και νέες γνωριμίες! Σήμερα είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθη λόγω παρορμητισμού, σε επάγγελμα και χρήμα, γι’αυτό περιόρισε υπερβολές και αυθορμητισμό!

Ζυγός: Φίλε Ζυγέ, σήμάερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα αναγκαστείς να ασχοληθείς με την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων! Οι δουλειές και η καθημερινότητα, είναι πλέον σοβαρή υπόθεση για σένα και θα δεις πως δεν έχεις χρόνο για χάσιμο, ώστε να ασχοληθείς με καλοπέραση ή παιχνιδάκια! Καλό βέβαια, θα ήταν να βρεις και λίγο χρόνο για ξεκούραση, γι’αυτό οργάνωσε σωστά το πρόγραμμα που έχεις να κάνεις! Γενικά, μείνε συγκρατημένος και μην παρασύρεσαι από συναισθήματά και επιθυμίες! Το εύστροφο μυαλό σου αλλά και οι αξιόλογες ικανότητες σου, θα σου φέρουν σήμερα επαγγελματική επιτυχία! Προσπάθησε να μην ξοδεύεις τόσα πολλά χρήματα για τις ανάγκες των άλλων!

Σκορπιός: Φίλε Σκορπιέ, σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου, όμως ταυτόχρονα, αν κάποιος αδιαφορήσει για σένα, γίνεσαι υπερβολικά εύθικτος, απαιτητικός και γκρινιάρης! Συγκράτησε την έπαρση και θα δεις πως η σημερινή ημέρα θα είναι μία όμορφη εμπειρία, γεμάτη διασκέδαση, ψυχαγωγία και καλοπέραση! Παρέμεινε εξωστρεφής, κοινωνικός, λαμπερός και ζεστός και έχεις την ανάγκη να ζεις στο έπακρο την κάθε στιγμή! Έρχεται επαγγελματική επιτυχία, κυρίως λόγω της αυξημένης σου δημιουργικότητας και αυτοπεποίθησης! Οικονομικά έχεις τύχη και εύνοια, αρκεί να περιορίσεις την τάση σου για ανούσια έξοδα!

Τοξότης: Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς και είναι η ιδανική ημέρα, για να δώσεις και να πάρεις αγάπη! Παρόλο που κλείνεσαι στον εαυτό σου, θα υπάρξουν πολλές ουσιαστικές ευκαιρίες να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς! Δένεσαι συναισθηματικά, πολύ πιο γρήγορα με όλες διαπροσωπικές σου επαφές, αλλά κυρίως ενδυναμώνεις και εξομαλύνεις τις οικογενειακές σχέσεις! Αρκετή θα είναι η επαγγελματική εύνοια σήμερα γι’αυτό πάρε πρωτοβουλίες και αποφάσεις! Οικονομικά, κάποια απρόσμενα έξοδα θα προκύψουν, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια!

Αιγόκερως: Φίλε Αιγόκερε, σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς και θα μπορέσεις και θα γυρίσεις εύκολα σελίδα και να δώσεις τέλος σε τοξικές καταστάσεις! Προσπάθησε και θα καταφέρεις να κάνεις θετικές αλλαγές και να περάσεις πολύ όμορφα! Σύμμαχοι σου την σημερινή ημέρα, είναι φίλοι και γνωστοί, που θα σταθούν δίπλα σου με κάθε τρόπο και σε κάθε σου δραστηριότητα, με πράξεις, αλλά και συμβουλές! Επαγγελματικά επιθυμίες και στόχοι εκπληρώνονται σήμερα, κυρίως λόγω της εμπιστοσύνης που έχεις στον εαυτό σου! Οικονομικά, θα υπάρξει εύνοια και τύχη, σε κάθε σου δραστηριότητα!

Υδροχόος: Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς και καταφέρνεις να έχεις δίπλα σου, μόνο ανθρώπους που πρώτα θα καταφέρουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου! Προσοχή μόνο, στις δικές σου απαιτήσεις, οι οποίες είναι ομολογουμένως υπερβολικές και ίσως κάποιες φορές δογματικές! Προσπάθησε να αναδείξεις την σταθερή πλευρά του χαρακτήρα σου, ώστε κανείς να μην μπορέσει να αμφισβητήσει και την δική σου τιμιότητα, αξιοπιστία και σοβαρότητα σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Στην καριέρα, αναγνωρίζεται η αξία σου, αλλά και εντιμότητα σου! Οικονομικά, μπορείς να αναμένεις απρόσμενα έσοδα!

Ιχθύς: Φίλε Ιχθύ, σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς και δεν φοβάσαι να πάρεις τα ρίσκα σου και να ζήσεις με πάθος, ρίσκο, περιπέτεια και ένταση την κάθε στιγμή της ημέρας! Πες ναι στην προσωπική προβολή και σε κάθε νέα εμπειρία! Προσοχή όμως και μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα, αφού πιθανόν να έρθουν απογοητεύσεις, ιδίως μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Μην διστάσεις να πάρεις το ρόλο του κυνηγού τώρα, χωρίς όμως υπερβολική έπαρση και περίσσια αυτοπεποίθηση! Επαγγελματικά δεν χρειάζεται να φοβάσαι για τίποτα! Έχεις την επιτυχία, σε ό,τι κι αν κάνεις! Οικονομικά είσαι επιρρεπής σε λάθη και γκάφες, που αφορούν την διαχείριση των χρημάτων σου!

Διαβάστε επίσης