Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 07/01/2020

Γράφει:

Ελλάδα

07/01/2020, 8:20 πμ

Οι ημερήσιες προβλέψεις των ζωδίων από το oroskopos.gr

Ωφέλιμα γεγονότα, θετικές αλλαγές και χαρμόσυνες εξελίξεις έρχονται! Ένα καλό νέο, είναι εδώ, για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα!

Κριός: Αγαπητέ Κριέ, ευνοούνται σήμερα με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, η εξομάλυνση οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων, επίλυση παλαιών οικογενειακών προβλημάτων και βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας σου! Είσαι πανέτοιμος να προχωρήσεις μπροστά και να πετύχεις ακόμα και τα πιο μεγάλα σου όνειρα και φιλοδοξίες, αφού αναγνωρίζεσαι κοινωνικά και ζεις μία βελτιωμένη και κατά πολύ ευτυχέστερη οικογενειακή ζωή! Στην καριέρα και στον οικονομικό τομέα, ευνοείσαι για προαγωγή ή ακόμα και αύξηση!

Ταύρος: Φίλε Ταύρε, με το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, είσαι περιζήτητος και δημοφιλής σήμερα, γεγονός που οφείλεις να εκμεταλλευτείς! Επιπλέον, αφού η τύχη είναι σαφώς με το μέρος σου, πετυχαίνεις σπουδαίους στόχους και μεγαλεπήβολα όνειρα, ενδυναμώνεις κοινωνικές και φιλικές σχέσεις, βελτιώνεις τις επαφές με αδέρφια και γείτονες, κάνεις ευχάριστες μετακινήσεις και θετικές αλλαγές, που τόσο καιρό ήθελες! Επαγγελματικά, οι έξυπνες ιδέες σου και το εύστροφο μυαλό σου, σου δίνουν δημιουργικές λύσεις στα προβλήματα που ίσως έχεις! Οικονομικά, είναι η ιδανική ημέρα για συμβόλαια και νέα ξεκινήματα!

Δίδυμος: Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, εκμεταλλεύεσαι το εύστροφο μυαλό σου, αλλά και την διορατικότητα σου και καταφέρνεις να πετύχεις πολλά από αυτά που επιθυμείς! Προσπάθησε να μην διατυμπανίζεις την επιτυχία σου παντού, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ίσως ζηλεύουν ή και φθονούν την ευτυχία και τα κέρδη σου! Εμπιστεύσου μόνο, τους λίγους και καλούς! Στον τομέα της καριέρας, μία αποκάλυψη, θα βοηθήσει πολύ την πρόοδο σου! Έχεις αρκετή οικονομική εύνοια! Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα!

Καρκίνος:  Φίλε Καρκίνε, σήμερα με το ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, καταφέρνεις και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σχέση και επαφή! Καταφέρνεις και έρχεσαι κοντά με ανθρώπους που είχες απομακρυνθεί τελευταία και επίσης, κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορείς να αναμένεις ένα χαρμόσυνο νέο που θα σε δικαιώσει, ωφέλιμες επαφές, αλλά και ευχάριστες συναντήσεις! Ο επαγγελματικός τομέας ευνοείται αρκετά σήμερα, ιδίως λόγω της ικανότητας σου να συνεργάζεσαι αρμονικά με τους άλλους! Οικονομικά, κάνεις αρκετά έξοδα, κυρίως για να ικανοποιήσεις τους άλλους και ύστερα το μετανιώνεις!

Λέων: Φίλε Λέοντα, σήμερα το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει πολύ, όσον αφορά την εμφάνιση σου! Είσαι λαμπερός, εκπέμπεις ενέργεια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου! Καταφέρνεις επίσης, να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες και ευκολίες στην καθημερινότητα, να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, τις δουλειές σου και τις υποχρεώσεις σου! Στην επαγγελματική ζωή θα υπάρξει εύνοια, αρκεί να εκμεταλλευτείς την ανεπτυγμένη δημιουργικότητα σου! Οικονομικά, πες ναι στον σωστό προγραμματισμό και θα πετύχεις την επίλυση ενός παλαιού χρηματικού θέματος!

Παρθένος: Σήμερα πραγματικά φίλε Παρθένε, είναι μία από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα! Είσαι σίγουρα περιζήτητος, ξεχωριστός και ιδιαίτερα δημιουργικός και θα έρθουν πάμπολλες ευκαιρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για ψυχαγωγία, διασκέδαση και κοινωνική δραστηριότητα! Θέματα που αφορούν παιδιά, αλλά και προσωπικές φιλοδοξίες, δέχονται την εύνοια της τύχης και έτσι, οποιαδήποτε δραστηριότητα σου, στέφεται με επιτυχία! Στον τομέα της εργασίας, είσαι τόσο αξιαγάπητος και άψογος συνεργάτης, που σταδιακά όλα κι όλοι θα έρθουν με τα «νερά» σου! Οικονομικά, ευνοείσαι ιδιαίτερα στα τυχερά παιχνίδια σήμερα, αρκεί να μην το παρακάνεις με το ρίσκο!

Ζυγός: Αγαπητέ Ζυγέ, οι δικοί σου άνθρωποι σήμερα με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, σου δείχνουν γενναιόδωρα την αγάπη τους και κυρίως έμπρακτα! Απολαμβάνεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία και σιγουριά! Πιθανόν κάποια ευχάριστη εξέλιξη με μία ιστορία του παρελθόντος που αφορά το σπίτι, θα έρθει τώρα και θα σε βγάλει από το αδιέξοδο της τελευταίας περιόδου! Επαγγελματικά, ένα γεγονός σήμερα, θα επαναφέρει την εργασιακή σου σιγουριά και ικανοποίηση! Οικονομικά, ίσως να προκύψουν κάποια έξοδα, που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

Σκορπιός: Φίλε Σκορπιέ, τα λόγια σου και η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε βοηθούν να πετύχεις στόχους και επιθυμίες! Επιπλέον γίνεσαι ιδιαίτερα συμπαθής και περιζήτητος, στους κοινωνικούς κύκλους που ανήκεις και μπορείς να αποκτήσεις ότι ποθείς ή σκοπεύεις τώρα, με μία σου μόνο λέξη, χάρη στο Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα! Επίσης, η ημέρα, φέρνει ευχάριστες και χαρμόσυνες συναντήσεις και μηνύματα! Απόλυτη επαγγελματική και οικονομική επιτυχία σε περιμένει! Μην φοβάσαι για τίποτα!

Τοξότης: Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, είναι η ιδανική ημέρα να αποβάλλεις από την ζωή σου έντονες και ίσως κουραστικές κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις όμορφες, ουσιαστικές στιγμές με άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν και μπορείς να εμπιστεύεσαι! Η αυτοπεποίθηση σου και η αυτοεκτίμηση σου, είναι αυξημένες και εσύ είσαι αποφασισμένος να μην μοιραστείς την χαρά σου, μόνο με λίγους! Επαγγελματικά, πιθανόν να είσαι αφηρημένος σήμερα, γεγονός που θα φέρει καθυστερήσεις και λάθη! Οικονομικά, πρόσεχε μην παρασυρθείς σε αλόγιστα έξοδα, λόγω της ανάγκης σου για απολαύσεις!

Αιγόκερως: Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα, θα νιώσεις πλήρης ικανοποίηση, από οποιαδήποτε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή! Ο τρόπος που επικοινωνείς είναι αξιολάτρευτος και σε βοηθά να αυξήσεις τις πιθανότητες εκπλήρωσης ενός ονείρου ή στόχου! Επίσης να αναμένεις, ένα χαρμόσυνο νέο, θα σε ενδυναμώσει ψυχικά και θα νιώσεις σίγουρα πολύ όμορφα, με τις σημερινές συγκυρίες και γεγονότα! Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα εκπληρωθεί ένα μεγάλο σου όνειρο, απλά εκμεταλλεύσου τα διπλωματικά σου ταλέντα!

Υδροχόος: Φίλε Υδροχόε, με το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, άκου την διαίσθηση σου, σε οποιαδήποτε δράση σου! Ξέρεις να διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων, να κατανοείς εκ βάθους κάποιες καταστάσεις και να προβλέπεις ποιες θα είναι οι συνέπειες τους! Επιπλέον, μία αποκάλυψη ενός σημαντικού μυστικού, θα γίνει με παρασκηνιακό τρόπο και θα σε βοηθήσει να δρομολογήσεις στόχους και σκοπούς! Παρασκηνιακές συζητήσεις και αποκαλύψεις, σε ευνοούν στον τομέα της καριέρας! Οικονομικά, παρασύρεσαι από την εύνοια και κάνεις ανούσιες σπατάλες!

Ιχθύς: Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, σε ωθεί σε αλλαγές που θες καιρό να κάνεις και στην εκπλήρωση μεγαλεπήβολων στόχων! Έχεις όραμα και θέληση, γεγονός που θα φέρει γρήγορες και απόλυτα θετικές εξελίξεις στην ζωή σου! Δένεσαι συναισθηματικά με φίλους και ίσως προκύψει και μία νέα γνωριμία, που θα γίνει μία ισχυρή, σταθερή και δυνατή φιλία! Γενικά θα νιώσεις, πως όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν στο άμεσο περιβάλλον τους! Κάποιες ξαφνικές συγκυρίες και αλλαγές σήμερα, εξυπηρετούν απόλυτα τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου στόχους!

Διαβάστε επίσης