Ημερήσια πρόβλεψη ζωδίων 28/12

Γράφει:

Ελλάδα

28/12/2019, 5:06 πμ

Ημερήσια Πρόβλεψη των ζωδίων από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr.

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, καλείσαι να διερευνήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, προσπαθώντας να λύσεις ποικίλα μυστήρια, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνουν και σημαντικές εκμυστηρεύσεις. Ίσως όμως ο ενεργός Πλούτωνας μέσω του… Ερμή, να κάνει την καθημερινότητά σου πιο μελαγχολική, μέσα από δυσάρεστα βιώματα, μια ταλαιπωρία στις μετακινήσεις σου ή μια «μοιραία» εξέλιξη, την οποία δεν γίνεται να αποτρέψεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει πιο τυπικό/η και προσεκτικό/η σε ζητήματα δεοντολογίας, αφού σε διαφορετική περίπτωση κάποιο «ισχυρό» άτομο θα «σε βάλει στο μάτι»!

ΤΑΥΡΟΣ: Με τον Ερμή στον Τοξότη να «μεγαλοπιάνεται», όσο δεν έχεις μια πλήρη επίγνωση του τι παίζεται πίσω από την «βιτρίνα», δεν χρειάζεται να μπλέξεις με κυκλώματα, ούτε βέβαια να υποκύψεις σε ένα πάθος σου, νομίζοντας ότι «θα πιάσεις την καλή». Ίσα-ίσα που μπορεί να πέσεις θύμα «στημένων» καταστάσεων κι αν αγνοήσεις τα σημάδια και σε κυριεύσει η πλεονεξία, ίσως τελικά να υποθηκεύσεις το μέλλον σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω, η ημέρα σου θα είναι αρκετά ζωηρή σε επαφές και μετακινήσεις, στην πλειοψηφία τους όμως «αναγκαστικές» και όχι τόσο ψυχαγωγικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Ερμής ζει στην… σκιά του Πλούτωνα και σε φέρνει προ διλήμματος, αφού αν ενδώσεις σε μια συνεργασία κινδυνεύεις να χάσεις την ανεξαρτησία σου, ενώ αν την απορρίψεις θα χάσεις σημαντικά οφέλη. Ίσως πάλι θελήσεις να ξεκόψεις οριστικά με κάποιον/α, που δρα αδιαφανώς, το βέβαιο όμως είναι πως δεν θα μπορέσεις να απεμπλακείς χωρίς κόστος. Και βέβαια με τις εμμονές να παραμονεύουν, πρόσεξε μήπως «μαυρίσεις» τον κόσμο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω αναδεικνύει οικονομικά ζητήματα και καλό είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου, αφού αναμένονται αναποδιές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαιτείται η προσοχή σου σε θέματα υγείας, αφού ακόμη κι ένα «αθώο» σύμπτωμα, μπορεί να κρύβει μεγαλύτερους μπελάδες, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά κάτω από την επίβλεψή σου, ψάξε για κρυφές ή υπόγειες προσβολές. Τσέκαρε ακόμη για τυχόν αλλοιώσεις στα τρόφιμα που καταναλώνεις. Επιπλέον, ο Ερμής στον 6ο ηλιακό οίκο σου πριμοδοτεί «υποχθόνιες» εξελίξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον. Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου βάζει σε πρώτο πλάνο και τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, με σκοπό να ξεκαθαρίσουν εκατέρωθεν προθέσεις και βέβαια δεν αποκλείεται να τελειώσει κάτι που δεν σου κάνει πια.

ΛΕΩΝ: Ο Ερμής στον Τοξότη ξεχνά για λίγο την… ανεμελιά του, σηματοδοτώντας μια δύσκολη απόφαση στα προσωπικά σου. Πρακτικά καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτό που επιτάσσει η λογική και εκείνο που υπαγορεύει το πάθος σου, ίσως μάλιστα να σου τεθεί κι ένα εκβιαστικό δίλημμα από ένα άτομο που στοχεύει στην χειραγώγησή σου. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να δώσεις έμφαση στην σωματική και ψυχική σου ευεξία, με την πρόληψη να είναι πάντα προτιμότερη από την θεραπεία

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσο κι αν θες να τον «λευκάνεις» ο κόσμος δεν θα πάψει να είναι «βρώμικος», αυτό είναι ένα από τα βασικά… μηνύματα της ημέρας! Επιπλέον, ο Ερμής στον Τοξότη σου ζητά να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο της ζωής σου, ακόμη κι αν αυτό σε «πονάει», αφού έχει να κάνει με «δικούς σου» ανθρώπους. Μπορείς ωστόσο να προβείς και σε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στο σπίτι ή το γραφείο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω κάνει τις συναισθηματικές ισορροπίες και ανάγκες σου να θυμίζουν… ασανσέρ κι αυτό μπορεί να συνδυαστεί με «θέματα» που έχει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ: Με τον Ερμή στον Τοξότη, πάνω στον αστρικό Πλούτωνα, καλείσαι να κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στα πράγματά σου αλλά και σε εργαλεία ή συσκευές, που δεν σου κάνουν πια. Επιπλέον, μπορεί να μελετήσεις σε βάθος ένα γνωστικό αντικείμενο ή να μυηθείς σε κάτι, όσον αφορά όμως στις εξωστρεφείς δράσεις σου θα συνδυαστούν με κακοτυχίες ή κακά συναπαντήματα. Ίσως πάλι να μάθεις ή να δεις κάτι δυσάρεστο Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει μεταβολές και μια «αναγκαστική» αναστάτωση στον χώρο σου, είτε δεχθείς επισκέψεις, είτε φιλοξενηθείς εσύ κάπου αλλού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιος/α δεν «παίζει» καθαρά με τα… λεφτά σου κι έχεις δίκιο να τον/την υποψιάζεσαι. Επιπλέον, o Ερμής στον Τοξότη σε βάζει σε δίλημμα για το αν θα «κλείσεις τα μάτια» προκειμένου να καρπωθείς οφέλη, με κάπως αθέμιτα μέσα. Αν πάντως συγκαταλέγεσαι στους τυχερούς του ζωδίου σου, θα το… καταλάβεις, αποκτώντας κάτι που έχασαν άλλοι. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις, προκειμένου να διεκπεραιωθούν ποικίλες υποθέσεις, ωστόσο τα ουσιαστικά οφέλη της είναι οι πληροφορίες και οι γνώσεις που θα αποκομίσεις

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Ερμής στο ζώδιό σου «καβάλα» στον αστρικό Πλούτωνα φέρνει μια δυσάρεστη είδηση και σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή του επόμενου, κάτι που αναφέρεται τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στα μέσα που χρησιμοποιείς για να γίνουν οι δουλειές σου. Επιπλέον εγείρει ένα ηθικό ζήτημα σε σχέση με τις μεθόδους που θα υιοθετήσεις ή θα σου προταθούν, προκειμένου να πετύχεις κάτι. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου δημιουργεί ένα οικονομικό άγχος κι όχι αδικαιολόγητο αφού θα υπάρξουν «αναγκαστικά» έξοδα, που θα σου στερήσουν άλλες δυνατότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Ερμής στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να μην ξεγελαστείς από το δήθεν καλό κλίμα και να προσέξεις τα νώτα σου και τους «υπεράνω πάσης υποψίας». Επιπλέον, οφείλεις να αποφύγεις οτιδήποτε το ανθυγιεινό και να πάρεις και μια «τελειωτική» απόφαση σε σχέση με την διατροφή σου. Ωστόσο αν έχεις ζώα ή φυτά, μπορεί να στενοχωρηθείς από μια δυσάρεστη εξέλιξη. Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων, με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου να εξαρτάται από την πληρότητα και την αρτιότητά σου σε σχέση με αυτά που θα ασχοληθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ερμής στον Τοξότη είναι στις… μαύρες του και μπορεί να φέρει στενόχωρες καταστάσεις στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, ίσως όμως να πρόκειται και για κακούς χειρισμούς από πλευράς του/της που θα σε αναγκάσουν να απομακρυνθείς. Επιπλέον, το «άρρωστο» πάθος και οι εμμονές καραδοκούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, γι’ αυτό μην παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, ακόμη και αν είναι. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να… κόψεις ταχύτητα και να αποσυρθείς για λίγο από το προσκήνιο, δίνοντας έμφαση στην υγεία και την διατροφή σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Με τον Ερμή στον Τοξότη να χάνει το «φως» του, ως προς τις κεντρικές στοχεύσεις ή την καριέρα σου, θα χρειαστεί να δράσεις σε ένα μάλλον «τοξικό» περιβάλλον, όπου κυριαρχούν άτομα που δεν έχουν καθαρές προθέσεις ή είναι κάπου μπλεγμένα. Διατήρησε λοιπόν τις επιφυλάξεις και τις αποστάσεις σου, αφού η εμπλοκή σου μαζί τους μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην συνέχεια. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι είναι πιθανό να περάσεις την ημέρα σου ασχολούμενος/η με περίπλοκα προβλήματα φίλων ή γνωστών.

Διαβάστε επίσης