Ευχές του Γιάννη Ηλία επικεφαλής του συνδυασμού “ΑλλάΖΟΥΜΕ” για το Πάσχα

Γράφει:

Ασπρόπυργος

16/04/2020, 9:48 μμ

Ο κ.Γίαννης Ηλίας επικεφαλής του συνδυασμού “ΑλλάΖΟΥΜΕ” με ανάρτηση στο Facebook παρέθεσε τις ευχές του για την γιορτή του Πάσχα. Ο κ.Ηλίας μεταξύ άλλων αναφέρεται στην σημασία της πίστης που πρέπει να έχουμε αυτές τις ημέρες και λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η Ανάσταση του Κυρίου, πόσο μάλλον φέτος, τονίζει την ανάγκη για πίστη στην αφθαρσία, την αισιοδοξία και την ελπίδα. Ο κ.Ηλίας καλεί του πολίτες του Ασπροπύργου να έρθουν πιο κοντά νοητά με τους συνανθρώπους τους, τους συγγενείς ή τους φίλους τους και να συγκρατήσουν τα αληθινά και τα σημαντικά κοντά τους.

Δείτε την ανάρτηση του κ.Ηλία:

Ολόκληρη ανθρωπότητα αντιμετωπίζει μία πρωτοφανούς μεγέθους κρίση, με τραγικό απολογισμό σε ζωές συνανθρώπων μας, με τα πάντα γύρω μας σε αναστολή και με όλους μας σε αναγκαίο εγκλεισμό. Τώρα έχουμε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη της Ανάστασης, του θριάμβου της ζωής κατά της φθοράς, της ελπίδας και της αισιοδοξίας κατά της απελπισίας και του φόβου.
Φέτος, μπορεί να μην ανοίξουμε τις πόρτες των σπιτιών μας. Ας ανοίξουμε, όμως, τις πόρτες της καρδιάς μας σε όλους τους αγαπημένους που θα μείνουν μακριά μας αλλά και στους ηλικιωμένους, τους ασθενείς, τους αστέγους, τους μοναχικούς, τους ευάλωτους ανθρώπους γύρω μας και ας μοιράσουμε αγάπη κι ενδιαφέρον με όποιον τρόπο μπορούμε. Κι έτσι, παρ’ ότι σωματικά μακριά, θα είμαστε πιο κοντά από ποτέ.
Φέτος η Λαμπρή δεν θα είναι όπως την ξέραμε. Ας κάνουμε το φετινό Πάσχα μια ευκαιρία να αναθεωρήσουμε τα πράγματα, να αξιολογήσουμε και να κρατήσουμε τα αληθινά, τα γνήσια, τα σημαντικά. Κι έτσι το αύριο μπορεί να γίνει πολύ καλύτερο κι ουσιαστικότερο από το χθες
Καλή Ανάσταση!

Διαβάστε επίσης