Ευχές για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων από τον Δήμαρχο και τις Δημοτικές Παρατάξεις του Δ.Ασπροπύργου

Γράφει:

Ασπρόπυργος

29/08/2020, 2:11 μμ

Με αφορμή την χθεσινή ανακοίνωση των βάσεων, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, Νίκος Μελετίου, και οι Δημοτικές Παρατάξεις με τους Επικεφαλής τους, ευχήθηκαν στους επιτυχόντες των Πανελλάδικων Εξετάσεων να έχουν ένα ακαδημαϊκό βίο γεμάτο επιτυχίες και βιώματα.

Δείτε αναλυτικά τις ευχές:

Ο Δήμαρχος, Νίκος Μελετίου:

 Εύχομαι σε όλους τους νεοεισακτέους/ες των Τριτοβάθμιων Σχολών, ολόψυχα, καλές σπουδές και πάντα επιτυχίες!

Αυτήν την στιγμή ανοίγονται νέοι ορίζοντες μπροστά σας, νέοι δρόμοι, νέες εμπειρίες. Εύχομαι να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε ψηλά, συγκεντρώνοντας τόσα θετικά βιώματα, ώστε όταν τα χρόνια περάσουν, να γυρίζετε και να τα κοιτάτε με ικανοποίηση και νοσταλγία!

Για όσους δεν τα κατάφεραν, εύχομαι να προσπαθήσετε και πάλι !
Ο επιμένων πάντοτε νικά!

Καλή σταδιοδρομία σε όλες και όλους!

Νικόλαος Ι. Μελετίου
Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε.

 

Ο Επικεφαλής του συνδυασμού “Ασπρόπυργος ΑλλάΖΟΥΜΕ”, Γιάννης Ηλίας:

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, συγχαίρουμε από καρδιάς όλες και όλους τους επιτυχόντες και ιδιαίτερα όσες και όσους προέρχονται από τον Δήμο μας. Τους ευχόμαστε να έχουν μία δημιουργική πορεία στο νέο επίπεδο εκπαίδευσης το οποίο αναμφίβολα αποτελεί τον πρώτο σημαντικό σταθμό στην πορεία της ζωής τους και να αποφοιτήσουν ολοκληρωμένοι επιστήμονες, χρήσιμοι για την οικογένειά τους, την κοινωνία και τον τόπο. Η μεθοδικότητα που επέδειξαν στο διάβασμα, η εργατικότητα και το μεράκι μας κάνουν όλους υπερήφανους.

Στους γονείς και κηδεμόνες τους που στάθηκαν στο πλευρό τους στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, ευχόμαστε καλή δύναμη, ενώ συγχαρητήρια αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς που με την κατάλληλη προετοιμασία τους βοήθησαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της προσπάθειάς τους.

Όσα παιδιά δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή ας γνωρίζουν ότι νέες ευκαιρίες θα ανοιχτούν μπροστά τους. Θα πρέπει να τις διεκδικήσουν με θέληση, πίστη, αποφασιστικότητα και προσήλωση και όλα θα πάνε κατ’ ευχή.

Καλή πρόοδο & καλή σταδιοδρομία σε όλες και όλους!

Γιάννης Ηλίας

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ασπρόπυργος ΑλλάΖΟΥΜΕ”

 

Ο Επικεφαλής του συνδυασμού “Ασπρόπυργος Μπροστά”, Αλέκος Μυλωνάς:

Ημέρα ανακοίνωσης των πανελληνίων εξετάσεων για τα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Ημέρα χαράς, ονείρων, δικαίωσης για όσα παιδιά πέτυχαν τους στόχους τους.

Ημέρα επιβράβευσης για γονείς και εκπαιδευτικούς που είδαν τους κόπους ετών να ανταμείβονται.

Ημέρα σκέψης, αυτοκριτικής και επανασχεδιασμού για όσα παιδιά δεν πέτυχαν σε αυτή την μάχη αλλά έχουν όλο τον χρόνο να προσπαθήσουν για ένα καλύτερο μέλλον – προπάντων για τους ίδιους.

Συγχαρητήρια και απολαύστε την ζωή που ανοίγεται ελπιδοφόρα ΜΠΡΟΣΤΑ σας.

#Ασπρόπυργος_ΜΠΡΟΣΤΑ

 

 

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ασπροπύργου, με τον Αλέξη Τσοκάνη:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ

Συγχαρητήρια σε όλους εσάς που περάσατε από τη δύσκολη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων, σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη στο νέο σας ξεκίνημα.

Όπου και να βρεθείτε, ως γονείς θα βρισκόμαστε δίπλα σας στον αγώνα για ασφαλή και ουσιαστική έναρξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Φτάσατε ως εδώ, δίνοντας μια έτσι και αλλιώς δύσκολη μάχη, σε μια απαιτητική χρονιά λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που διαμόρφωσε η πανδημία του κορονοϊού.

Δώσατε πανελλήνιες κάνοντας για μήνες μάθημα μπροστά σε έναν υπολογιστή, παλεύοντας με τη σύνδεση στο Ίντερνετ, με αβέβαιη για πολύ καιρό την ημερομηνία διεξαγωγής και την ύλη των εξετάσεων. Άσχετα από το τελικό αποτέλεσμα και αν αυτό ικανοποιεί ή όχι τις δικές σας επιδιώξεις,  η μάχη που δώσατε με αυτούς τους όρους, μόνο περηφάνια πρέπει να σας γεμίζει.

Γνωρίζουμε καλά πως δίπλα στην χαρά για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο υπάρχουν η ανασφάλεια για το τι θα ισχύσει φέτος στη λειτουργία των Πανεπιστημίων.  Υπάρχει το άγχος και η αγωνία για το αν η οικογένεια σας θα μπορέσει να σας στηρίξει εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της αντιλαϊκής πολιτικής όλων των κυβερνήσεων.

Η αρχή είναι μπροστά και η λύση βρίσκεται στα χέρια σας.

Η συμμετοχή και η δράση μέσα από τους Συλλόγους και τους αγωνιστικούς φορείς των νέων, για σπουδές και ζωή με δικαιώματα είναι ο δρόμος που πρέπει να εμπιστευτεί η νέα γενιά.

Θερμά συγχαρητήρια.

Παρασκευή 28/08/2020

Οι Δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Ασπρόπυργου

Καμπόλη Ολυμπία

Μπακάλης Δημήτριος

Τσοκάνης Αλέξανδρος

 

Ο Επικεφαλής του συνδυασμού “Ασπρόπυργος Αναγέννηση Τώρα”, Άγης Τσίγκος:

Συγχαρητήρια σ όλα τα παιδιά για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση! Να τους χαρακτηρίζει πάντα η εργατικότητα και η δημιουργικότητα στη συνέχεια του δρόμου της γνώσης. Συγχαρητήρια στους γονείς για τη συνεχή τους στήριξη, τη δοτικότητά τους και την υπομονή τους , αλλά και στους εκπαιδευτικούς για την προσφορά γνώσεων στο δύσκολο αυτό ταξίδι!

Για όσα παιδια δεν εισήχθησαν, είτε συνειδητά, είτε διότι δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειές τους, καλη επιτυχία σ ότι έχουν αποφασίσει. Καλή δύναμη και πρόοδο σ όλες και όλους !!!

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δημοτικός Σύμβουλος

Τσίγκος Αγησίλαος

 

Διαβάστε επίσης