Ευχές για την εορτή του Πάσχα από την Μαρία Λιάκου

Γράφει:

Ασπρόπυργος

16/04/2020, 7:22 μμ

Η κ. Μαρία Λιάκου, Δημοτική Σύμβουλος Ασπροπύργου, Γραμματέας του Δημοτικού συμβουλίου και Μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος σε ανάρτηση της στο Facebook δημοσίευσε ένα βίντεο για τις ευχές της εορτής του Πάσχα. Μεταξύ άλλων η κ. Λιάκου τονίζει την σημασία της προσευχής και της υπομονής και την αξία τους λόγω ημερών, καθώς με τις 2 αυτές αρετές οι άνθρωποι έχουν πετύχει τα μέγιστα.

Δείτε την ανάρτηση της κ. Λιάκου:

Αυτές τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας όλοι προσευχόμαστε και προσέχουμε. Ο ένας για τον άλλον! Όλοι για όλους.
Η πανδημία δεν είναι ανίκητη. Έχει μαχητές λογικής και υπομονής. Όλοι εμείς, με την αξιοθαύμαστη υπομονή μας έχουμε πετύχει τα μέγιστα.
Με προσευχή και προσοχή, μπορούν να
εκμηδενιστούν οι θάνατοι, να μειωθεί ο αριθμός των νοσούντων, να αναρρώσουν όσοι νόσησαν. Όλοι δοκιμαζόμαστε για να αντέξουμε!
Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα!

Αυτές τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας όλοι προσευχόμαστε και προσέχουμε. Ο ένας για τον άλλον! Όλοι για όλους. Η πανδημία δεν είναι ανίκητη. Έχει μαχητές λογικής και υπομονής. Όλοι εμείς, με την αξιοθαύμαστη υπομονή μας έχουμε πετύχει τα μέγιστα. Με προσευχή και προσοχή, μπορούν ναεκμηδενιστούν οι θάνατοι, να μειωθεί ο αριθμός των νοσούντων, να αναρρώσουν όσοι νόσησαν. Όλοι δοκιμαζόμαστε για να αντέξουμε! Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα!Mαρία ΛιάκουΔημοτική σύμβουλος ΑσπροπύργουΓραμματέας του Δημοτικού συμβουλίουΜέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ

Gepostet von Μαρία Λιάκου am Donnerstag, 16. April 2020

Διαβάστε επίσης