Επικοινωνία Μπούρα-Καραμανλή: παράταση για ένα έτος της επιιδότησης ενοικίου των πυρόπληκτων της Κινέττας

Γράφει:

Δυτική Αττική

16/06/2020, 12:01 μμ

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, μετά από επιστολή του Δημάρχου Μεγαρέων, επικοινώνησε με τον Υπουργό κ. Καραμανλή και την αρμόδια Γενική Διευθύντρια Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών κα Μ. Κλεάνθη, και πήρε την διαβεβαίωση ότι θα παραταθεί για ένα ακόμη έτος η επιδότηση ενοικίου των πυρόπληκτων της Κινέττας.

Δείτε το Δελτίο Τύπου:

 

Αθήνα, 16.6.2020

Με αφορμή την υπ’ αριθμ. πρωτ. 321/12.6.2020 επιστολή του Δημάρχου Μεγαρέων με θέμα την επιδότηση ενοικίου πυρόπληκτων στην περιοχή της Κινέττας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, επικοινώνησε τόσο με την αρμόδια Γενική Διευθύντρια Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών κα Μ. Κλεάνθη όσο και με τον Υπουργό κ. Κ. Καραμανλή και πήρε την διαβεβαίωση ότι άμεσα θα εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία θα παραταθεί για ένα ακόμη έτος η επιδότηση ενοικίου των πυρόπληκτων.

Όσον αφορά το θέμα της επιδότησης ενοικίου λόγω της καταστροφικής θεομηνίας «ΓΗΡΥΟΝΗΣ» που έπληξε την περιοχή της Κινέττας η κα Κλεάνθη αναμένει σχετική ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή προκειμένου να αντιμετωπίσει το θέμα.

Ο κ. Μπούρας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των πληγέντων από τις φυσικές καταστροφές κατοίκων της Δυτικής Αττικής και θα παρακολουθεί στενά την επίλυση όλων των θεμάτων που τους απασχολούν προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η καθημερινότητά τους.

Διαβάστε επίσης