Επαναλειτουργεί κανονικά η Λεωφοριακή Γραμμή 805 «Ασπρόπυργος–Νεόκτιστα»

Γράφει:

Ασπρόπυργος

12/02/2021, 7:51 μμ

Δείτε το Δελτίο Τύπου:

Με θέμα την αντιμετώπιση των συνεχών βανδαλισμών της λεωφορειακής γραμμής 805 «Ασπρόπυργος-Νεόκτιστα» διεξήχθη σήμερα ψηφιακή διάσκεψη αναμεταξύ του Δήμου Ασπροπύργου, της Γενικής Διεύθυνσης Ο.Α.Σ.Α., την Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και των Α’ και Β’ Τμημάτων Τροχαίας Δυτικής Αττικής.

Οι αρμόδιοι εκπρόσωποι του Δήμου Ασπροπύργου, ήτοι ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών, κ. Αντώνιος Καραμπούλας, παρακολούθησαν την επιτελική τηλεδιάσκεψη, παρουσία της Πρόεδρου του Συλλόγου Γυναικών “Κροκωνίς”, και κάτοικου Νεοκτίστων, κ. Μαρία Ρηγάτου, κατά την οποία όλοι οι θεσμικοί εκπρόσωποι των τμημάτων της ΕΛ.ΑΣ. ήταν θετικοί στην ιδιαίτερη συνδρομή τους προς την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της γραμμής. Από την πλευρά του ο Δήμος θα συνδράμει επικουρικά με την Δημοτική Αστυνομία, σε περίπτωση που αυτό κριθεί σκόπιμο από τις αρχές.

Συμπερασματικά, ο Δήμος Ασπροπύργου ενημερώνει τους δημότες ότι από σήμερα Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021, η λεωφορειακή γραμμή 805 «Ασπρόπυργος – Νεόκτιστα» επαναλειτουργεί κανονικά, με ασφάλεια για τους χρήστες και με την συνδρομή των αρμόδιων υπηρεσιών της πολιτείας.

Διαβάστε επίσης