Επαναλειτουργία συνταγογραφήσεων από τον Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. του Δήμου Ασπροπύργου

Ασπρόπυργος

13/05/2020, 12:41 μμ

Δείτε το Δελτίο Τύπου του Δήμου:

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και 3ης Ηλικίας του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Ιωάννης Κατσαρός ενημερώνει τα μέλη του Οργανισμού ότι:

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και περιορισμού του Κορωνοϊού – Covid-19 και για την ασφαλή εξυπηρέτηση των μελών, όλων των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας, ξεκινά, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις η επαναλειτουργία της συνταγοφράφησης, από τη Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία.

Δίπλα στην είσοδο του Α’ Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ασπροπύργου (Σωτήρη Πέτρουλα & Ειρήνης) στο εντευκτήριο του κτηρίου, στο ισόγειο, θα υπάρχει υπάλληλος, όπου θα παραλαμβάνει και θα παραδίδει τα βιβλιάρια των μελών των Κ.Α.Π.Η. για συνταγογράφηση στους αρμόδιους ιατρούς. Θα ακολουθεί τηλεφωνική επικοινωνία από υπαλλήλους του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. για την παράδοση των συνταγών.

Τα μέλη θα προσκομίζουν τα παρακάτω δικαιολογητικά (και μόνο με αυτά θα έχουν το δικαίωμα συνταγογράφησης), μόνο κάθε Τρίτη – Πέμπτη και Παρασκευή από τις 09:00π.μ. έως τις 12:00μ.μ.

Δικαιολογητικά:
Βιβλιάριο Ασφαλισμένου και το ΑΜΚΑ
Κάρτα Μέλους των Κ.Α.Π.Η. (Θεωρημένη για το Έτος 2020)
Τα κουπόνια φαρμάκων και την ημερήσια δοσολογία αυτών

Σημαντική Επισήμανση
Συστήνεται, για την προστασία των ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, η μη προσέλευση των ιδίων, όπου αυτό είναι εφικτό, αλλά μελών του στενού οικογενειακού τους περιβάλλοντος καθώς και η τήρηση των αποστάσεων και των προβλεπόμενων μέτρων.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στα παρακάτω τηλέφωνα: 2105577862 – 2105579470 – 2105579341.

 

Διαβάστε επίσης