Επαγγελματίες Ασπροπύργου:καμία ενημέρωση από Κυβέρνηση και Δημοτική Αρχή- παίζουν με το μέλλον μας

Ασπρόπυργος

02/02/2021, 2:41 μμ

Δείτε την δημόσια καταγγελία της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ασπροπύργου.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλουμε ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ που δεν ενημερώνουν τους μικρούς επαγγελματίες για τη δυνατότητα νέου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων τους.

Τη στιγμή που οι μικροί επαγγελματίες του Ασπροπύργου αγωνιούμε καθημερινά για το «τι μέλλει γενέσθαι» με τις επιχειρήσεις μας Κυβέρνηση και Δημοτική Αρχή Ασπροπύργου, εκτός από το ότι δεν ικανοποιούν τα δικαία αιτήματά μας, δεν μπαίνουν καν στον κόπο να μας ενημερώσουν για το τι ισχύει για τα ωράρια λειτουργίας των μικρών καταστημάτων του Ασπροπύργου.

Την ίδια ώρα μεγάλες αλυσίδες super market λειτουργούν μέχρι τις 8 ενώ οι μικρές επιχειρήσεις συνεχίζουμε και κλείνουμε στις 5:30.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τόσο την Κυβέρνηση όσο και την Δημοτική Αρχή που  ενώ έχει δημοσιευθεί ΦΕΚ με ημερομηνία  Σαββάτου 30 Ιανουαρίου, το οποίο καταργεί τις προηγούμενες ρυθμίσεις που είχαν επιβληθεί σε Ασπρόπυργο και Μενίδι και ουσιαστικά εντάσσει και αυτές τις περιοχές στο καθεστώς που ισχύει για όλη την Αττική, κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να ενημερώσει επίσημα γι’ αυτή την εξέλιξη τους κατοίκους και τους μικρούς επαγγελματίες της πόλης μας.

ΡΩΤΑΜΕ:

Τις μεγάλες αλυσίδες super market ( που δεν κλείσανε ούτε μία ώρα, ακόμα και με δεκάδες κρούσματα) πώς προλάβανε και τις ειδοποίησαν;

Κυβέρνηση και Δημοτική Αρχή να απαντήσουν τώρα για ποιο λόγο καθυστέρησαν 3 ημέρες να ενημερώσουν τους μικρούς επαγγελματίες και τον λαό για το τι ισχύει και επιτέλους να πάρουν όλα τα μέτρα στήριξης  που οι μικροί επαγγελματίες της πόλης μας συλλογικά διεκδικούμε.

Η Διοικούσα Επιτροπή του υπό σύσταση Συλλόγου Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ασπροπύργου καλεί σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Δεν θα τους αφήσουμε να παίζουν με το εισόδημά μας, με το μέλλον των επιχειρήσεών μας και των οικογενειών μας.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ   2-2-2021

                                                                   

Διοικούσα Επιτροπή

Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ασπροπύργου

Διαβάστε επίσης