Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» η Ανέγερση του 4ου Γυμνασίου Ασπροπύργου, με ποσό 6.310.772,82 ευρώ

Γράφει:

Ασπρόπυργος

09/10/2020, 2:53 μμ

Δείτε το Δελτίο Τύπου του Δήμου:

Ως Δήμαρχος Ασπροπύργου σήμερα έχω την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσω στους συμπολίτες μου στον Ασπρόπυργο, ότι ένα ακόμα σύγχρονο εκπαιδευτήριο, το 4ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου γίνεται πραγματικότητα και θα αποτελέσει έναν ακόμη χώρο για την εκπαίδευση των παιδιών μας.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ασπροπύργου έπειτα από την υπ’ αριθμ. 65574/19-11-2018 Πρόσκληση V για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I», στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανέγερση ή/και Αποκατάσταση Δημοτικών Κτιρίων» με τίτλο « Ανέγερση και Επανάχρηση δημοτικών κτιρίων», υπέβαλε αίτημα ένταξης με αρ. πρωτ.22721/29-03-2019.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου είχε στενή συνεργασία με τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο και μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών, την αποστολή των απαραίτητων στοιχείων από τον Δήμο Ασπροπύργου και τη διενέργεια των απαιτούμενων ελέγχων, πετύχαμε η Ανέγερση του 4ου Γυμνασίου Ασπροπύργου να χρηματοδοτηθεί με το ποσό 6.310.772,92 ευρώ. Το έργο προβλέπει την ανέγερση του νέου Διδακτηρίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή της Γκορυτσάς.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς την Ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών για την αμέριστη κατανόηση και την άμεση ανταπόκριση του αιτήματός μας.

Διαβάστε επίσης