Ενημέρωση για τον COVID-19 στα Σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ασπροπύργου

Ασπρόπυργος

17/10/2020, 5:55 μμ

Δείτε το Δελτίο Τύπου του Δήμου:

Με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφίας Μαυρίδη ξεκίνησαν την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020 ενημερωτικές δράσεις Αγωγής Υγείας με θέμα “Πρόληψη και ενημέρωση σε θέματα Covid-19” στα Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Οι πρώτες ενημερωτικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν στο 2ο και 3ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου με μεγάλη επιτυχία από την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και το Κέντρο Κοινότητας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής ενώ υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τους μαθητές. Η Αντιδήμαρχος απευθυνόμενη στα παιδιά, τόνισε την ανάγκη ανάληψης ατομικής ευθύνης για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς αυτής πανδημίας και διένειμε αντισηπτικά σε όλους τους μαθητές.

Η εν λόγω δράση θα υλοποιηθεί διαδοχικά σε όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης μας και οι μαθητές θα ενημερωθούν για την ορθή χρήση της μάσκας. Στόχος μας είναι η διασφάλιση της υγείας των συμπολιτών μας και των καλύτερων δυνατών συνθηκών στον τομέα της εκπαίδευσης.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, κ. Αθανάσιο Νικολόπουλο και την υπεύθυνη Αγωγής Υγείας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, κ. Γεωργία Κορακίδη για την αμέριστη συμβολή τους στην υλοποίηση των συγκεκριμένων δράσεων.

Διαβάστε επίσης