Εκλογές 25ης Ιουνίου: Ενωμένοι για την Ελλάδα του 2027 – Γράφει ο Γιώργος Κώτσηρας

Γράφει:

Εκλογές 2023

08/06/2023, 2:02 μμ

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου, οι Έλληνες ψήφισαν σταθερότητα δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ψήφισαν Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη για την αποτελεσματική διαχείριση των πολλαπλών, αλλεπάλληλων κρίσεων (πανδημία, μεταναστευτικές ροές, ελληνοτουρκικές σχέσεις, ενεργειακή κρίση), την επιστροφή στον δρόμο της ανάπτυξης, την ανάκτηση της διεθνούς αξιοπιστίας και του κύρους της χώρας, τη θωράκιση των θεσμών, την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και των δικαιωμάτων των ευαλώτων, τη μείωση φορολογίας, τις αυξήσεις των μισθών, την προσέλκυση σημαντικών επενδύσεων, την αύξηση θέσεων εργασίας, την ψηφιοποίηση του κράτους, τη θωράκιση των συνόρων μας. Παράλληλα, ωστόσο, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έδωσαν εντολή για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων και την επόμενη τετραετία, θέτοντας πολύ υψηλά τον πήχυ για το αύριο της Ελλάδας.

Στη μάχη αυτή για το αύριο της Ελλάδας, για την Ελλάδα των παιδιών μας, προχωρούμε ενωμένοι. Για ένα πιο αποτελεσματικό δημόσιο σύστημα υγείας, για ένα πιο αποδοτικό κράτος, για ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα, για ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα δικαιοσύνης, για περισσότερες δουλειές και καλύτερους μισθούς, για περαιτέρω προστασία των δικαιωμάτων των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και αντιμετώπιση των κοινωνικών ανισοτήτων, για περαιτέρω βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Ο δρόμος είναι μακρύς και οι προκλήσεις πολλές. Αφήνουμε, λοιπόν, οριστικά πίσω μας τις δυνάμεις του διχασμού και τις τοξικότητας, προχωρώντας, με σκληρή δουλειά, τολμηρά, σταθερά, μπροστά!

Με οδηγό το συνεκτικό, συμπαγές, ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμά μας, οραματιζόμαστε και υλοποιούμε την Ελλάδα του μέλλοντος, απαλλαγμένη από τις παθογένειες και τα λάθη του παρελθόντος. Μία Ελλάδα οικονομικά και γεωπολιτικά ισχυρή. Μία Ελλάδα κοινωνικά δίκαιη. Μία Ελλάδα που θα πραγματοποιήσει ένα ακόμα μεγαλύτερο αναπτυξιακό άλμα, με την απόκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, θα αρχίσει να αφήνει ένα ισχυρό οικονομικό αποτύπωμα σε διεθνές επίπεδο πρωταγωνιστώντας στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Δυτική Αττική, η εκλογική περιφέρεια στην οποία έχω την τιμή να εκλέγομαι, αποτελεί το πλέον τρανό παράδειγμα για το τι μπορούμε να πετύχουμε με σκληρή και μεθοδική δουλειά. Μέσα σε 4 μόλις χρόνια ελήφθησαν από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κομβικές πρωτοβουλίες, οι οποίες δημιούργησαν κατάλληλες προϋποθέσεις για ραγδαία οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, με συνέπεια οι πολίτες της να βλέπουν για πρώτη φορά την περιοχή τους στο επίκεντρο των εξελίξεων και να αναγνωρίζουν με την ψήφο τους την πρόοδο που επιτεύχθηκε.

* Ο κ. Γιώργος Κώτσηρας Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής Νέα Δημοκρατία, πρ. Υφυπουργός Δικαιοσύνης