Δωρεά αναπνευστικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ» από τον Δήμο Ασπροπύργου

Γράφει:

Ασπρόπυργος

04/06/2020, 4:24 μμ

Ο Δήμος Ασπροπύργου παρέδωσε τρεις (3) υπερσύγχρονες συσκευές παροχής διπλής θετικής πίεσης στους αεραγωγούς & εφεδρικής αναπνευστικής συχνότητας, BiPAP ST, με σκοπό την ενίσχυση του αναπνευστικού εξοπλισμού της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του Νοσοκομείου.

Δείτε το Δελτίο Τύπου:

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, παρουσία του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ», κ. Δημήτρη Αντωνίου, Ιατρών και Υγειονομικών, παρέδωσε τρεις (3) υπερσύγχρονες συσκευές παροχής διπλής θετικής πίεσης στους αεραγωγούς & εφεδρικής αναπνευστικής συχνότητας, BiPAP ST, με σκοπό την ενίσχυση του αναπνευστικού εξοπλισμού της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του Νοσοκομείου.

Στη σύντομη συζήτηση που ακολούθησε μεταξύ των παρευρισκομένων ο Δήμαρχος ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει με όποιο τρόπο μπορεί τους φορείς που υπηρετούν την δημόσια υγεία ενώ συνεχάρη για μια ακόμα φορά τον Διοικητή, κ. Αντωνίου για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου εν μέσω πανδημίας. Ευχήθηκε να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο φορέων τόσο σε επίπεδο υλοποίησης δράσεων όπως η Εθελοντική Αιμοδοσία όσο και στη συμμετοχή του Επιστημονικού Ιατρικού Προσωπικού στις διαλέξεις του «Ανοιχτού Πανεπιστημίου».

Διαβάστε επίσης