Δυναμικό “παρών” από την ΟΝΝΕΔ Ασπροπύργου-3 αλλεπάλληλες δράσεις

Γράφει:

Ασπρόπυργος

23/09/2020, 9:04 μμ

Παρά την υγειονομική κρίση η ΟΝΝΕΔ Ασπροπύργου ξεκίνησε δυναμικά την νέα ακαδημαϊκή χρονιά με τρεις αλλεπάλληλες δράσεις σε μόλις 4 ημέρες. Οι δράσεις αφορούσαν την στήριξη στην τοπική Βιομηχανία και τις Επιχειρήσεις, ενώ στήριξαν και την δράση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ασπροπύργου σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών.

Η τριπλέτα των δράσεων της τοπικής ΟΝΝΕΔ ξεκίνησε με μία επίσκεψη στην τοπική, οικογενειακή μονάδα παραγωγής, παστερίωσης, εμφιάλωσης και διανομής γάλακτος, “Το Δικό μας”, την Παρασκευή 18/09. Η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Ασπροπύργου αναφέρει ότι συζήτησαν με το ιδιοκτήτη κ.Τσίγκο τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει αλλά και την υπευθυνότητα που απαιτείται για να λειτουργεί μια μονάδα παραγωγής γάλακτος. Στην επίσκεψη παρευρέθηκε και ο Τομεάρχης Δυτικής Αττικής ΟΝΝΕΔ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Βασίλης Πέππας, ενώ το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Δημήτρης Τσουβαλάς, ακολούθησε και στις τρεις δράσεις.

Δείτε την ανακοίνωση για την επίσκεψη στην μονάδα “Το Δικό μας”:

Η ΟΝΝΕΔ Ασπροπύργου επισκέφθηκε εχθές την τοπική, οικογενειακή επιχείρηση “Το Δικό μας”, μια κάθετη μονάδα παραγωγής, παστερίωσης, εμφιάλωσης και διανομής γάλακτος, που δραστηριοποιείται στο Θριάσιο πεδίο και την Αττική.

Ο κ. Τσίγκος, ιδιοκτήτης της επιχείρησης, μας εξήγησε τον τρόπο λειτουργίας της μονάδας, τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει αλλά και την υπευθυνότητα που απαιτείται για να λειτουργεί μια μονάδα παραγωγής γάλακτος. Συζητήσαμε τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και την τεράστια πρόκληση να δημιουργηθεί η μονάδα στην αρχή της οικονομικής κρίσης. Στη συνέχεια, ξεναγηθήκαμε στον χώρο της παραγωγής, της παστερίωσης και της εμφιάλωσης.

Στην επίσκεψη παρευρέθηκε το τριμελές της τοπικής ΟΝΝΕΔ Ασπροπύργου, ο Τομεάρχης Δυτικής Αττικής ΟΝΝΕΔ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Βασίλης Πέππας και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Δημήτρης Τσουβαλάς .

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ!

ΟΝΝΕΔ Ασπροπύργου.

Στην συνέχεια το Σάββατο 19/09 η ΟΝΝΕΔ παρευρέθηκε στην δράση του Δήμου Ασπροπύργου μαζί με το “Όλοι μαζί μπορούμε” για την συγκέντρωση σχολικών ειδών. Μάλιστα, τις δύο προηγούμενες μέρες Πέμπτη 17/09 και Παρασκευή 18/09, τα γραφεία της τοπικής παρέμειναν ανοιχτά για όσα μέλη δεν μπορούσαν να παρευρεθούν το Σάββατο στην δράση, προσπαθώντας να συνδράμουν στο έργο των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ασπροπύργου.

Δείτε την ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ σχετικά με την δράση του Σαββάτου:

Η ΟΝΝΕΔ Ασπροπύργου παρευρέθηκε στην δράση του Δήμου Ασπροπύργου μαζί με το “Όλοι μαζί μπορούμε” για την συγκέντρωση σχολικών ειδών. Ύστερα από την πρόσκληση του Δήμου και θέλοντας να συνδράμουμε στην δράση συγκεντρώσαμε τις δύο προηγούμενες ημέρες σχολικά είδη στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης.

Την ιδιαίτερη αυτή χρόνια ας μην λείψει τίποτα από κανέναν μαθητή!

Στην φωτογραφία απεικονίζονται η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικών Δομών, Γεωργία Πηλιχού, ο Πρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ, Γιάννης Κατσαρός, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Τσουβαλάς, και το προεδρείο του ΟΝΝΕΔ Ασπροπύργου.

Τέλος, χθες Τρίτη 22/09 η ΟΝΝΕΔ Ασπροπύργου συναντήθηκε με μέλος του Εμπορικού Συλλόγου του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Ηλία Αθανάσιο, και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του χώρου και πιθανούς τρόπους να επιλυθούν αυτά μέσω της καθημερινότητας.

Δείτε την ανακοίνωση για την συνάντηση με τον κ.Ηλία:

Συνάντηση της ΟΝΝΕΔ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ με μέλος του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ του Δήμου ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΗΛΙΑ Ηλίας Αθανάσιος
Επίκεντρο της συζήτησης τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του χώρου και οι δυνατοί τρόποι επίλυσης τους μέσα στην καθημερινότητα !!! Στην συνάντηση παρευρέθηκε το προεδρείο της ΟΝΝΕΔ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ και το
ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ Dimitris Tsouvalas

Η ΟΝΝΕΔ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ !!!

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ασπροπύργου, Γιώργος Μουζάκας, δήλωσε ότι: Στόχος της τοπικής ΟΝΝΕΔ είναι να αναδείξει τις τοπικές Επιχειρήσεις και την Βιομηχανία, καθώς πρέπει να βοηθήσουμε την κοινωνία του Ασπροπύργου, ειδίκα μετά τις συνθήκες που επικρατούν λόγω COVID-19. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε με τις δράσεις μας τον Ασπρόπυργο, ώστε να τον αγαπήσουν περισσότερο οι νέοι του τόπου μας.

Διαβάστε επίσης