29/04/2024, 11:24 πμ
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών, ειδικά προσαρμοσμένο για τους εργαζόμενους στον Λιμένα Ελευσίνας, διοργάνωσε ο Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.) ΑΕ, στον συνεδριακό χώρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ελευσίνας-Δυτικής Αττικής (Ε.Κ.Ε.Δ.Δ.Α.), την Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024.
Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της αναβάθμισης των μέτρων για την διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων και των επισκεπτών σε χώρους του Ο.Λ.Ε. ΑΕ .
Σκοπός του χρήσιμου Προγράμματος είναι η εκπαίδευση εργαζομένων σε θέματα Πρώτων Βοηθειών ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν περιστατικά τραυματισμού, ασθένειας ή και μικροτραυματισμών, τα οποία συμβαίνουν συχνά στους χώρους εργασίας, μέχρι να παρασχεθεί πλήρης ιατρική βοήθεια.
Το Πρόγραμμα παρακολούθησαν εργαζόμενοι του Ο.Λ.Ε. ΑΕ, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας, μέλη του Συνδέσμου Φορτοεκφορτωτών Λιμένα Ελευσίνας, καθώς και φοιτητές από το Ε.Κ.Ε.Δ.Α, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στα εξής:
Την πρωτοβουλία του Ο.Λ.Ε. ΑΕ χαιρέτισαν ο νέος Κεντρικός Λιμενάρχης Ελευσίνας Πλοίαρχος Λ.Σ. κ. Βασίλης Μπικάκης, ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ε.Δ.Α. κ. Βαγγέλης Λίγγος, καθώς και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φορτοεκφορτωτών Λιμένα Ελευσίνας κ. Άγγελος Κυρατζής.
14/04/2025, 12:51 μμ
14/03/2025, 4:11 μμ