Δήλωση Γ. Κώτσηρα για την εξάμηνη παράταση μισθοδοσίας των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Γράφει:

Δυτική Αττική

11/02/2022, 11:23 πμ

Γ. Κώτσηρας: «Στηρίζουμε έμπρακτα τους εργαζόμενους και την αναβάθμιση των Ναυπηγείων Ελευσίνας»

Τη συμπερίληψη τροπολογίας στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Οικονομικών, με τίτλο «Κύρωση της από 28.1.2022 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου “Επείγουσες φορολογικές, τελωνειακές και συναφείς ρυθμίσεις, επείγουσες διατάξεις για τη διασφάλιση του δικαιώματος αποτελεσματικής δικαστικής προστασίας” (Α’ 14)», μέσω της οποίας παρατείνεται εκ νέου για χρονικό διάστημα έξι μηνών (από 1/1/2022 έως 30/6/2022), όσο δηλαδή και το χρονικό διάστημα παράτασης του προγράμματος ναυπήγησης, η καταβολή από το Πολεμικό Ναυτικό των μηνιαίων αμοιβών των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας (ΝΒΕΕ Α.Ε.), χαιρετίζει ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., κ. Γιώργος Κώτσηρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω της συγκεκριμένης νομοθετικής ρύθμισης εξασφαλίζεται και συνεχίζεται απρόσκοπτα η μηνιαία καταβολή των μισθών όλων των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

Σε σχετική του δήλωση, ο κ. Κώτσηρας, αναφέρει τα εξής:

«Η σημερινή Κυβέρνηση τηρεί στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της και συνεχίζει να στηρίζει με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Ελευσίνας.

Με έμπρακτες και ουσιαστικές ενέργειες, σε αγαστή συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία και όλους τους εμπλεκόμενους τοπικούς φορείς, δουλεύουμε καθημερινά έτσι ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία και η αναβάθμιση των Ναυπηγείων, προκειμένου η χώρα μας να αποκτήσει ξανά μία ισχυρή ναυπηγική βιομηχανία με επίκεντρο την Ελευσίνα και την περιοχή της Δυτικής Αττικής, επ’ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας».

Διαβάστε επίσης