Γ. Κώτσηρας: «Η Κυβέρνηση αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την περιοχή της Δυτικής Αττικής μέσω αναπτυξιακών έργων υποδομών»

Ασπρόπυργος, Δυτική Αττική

25/10/2021, 11:12 πμ

Ένταξη έργων για τη Δυτική Αττική στο Πρόγραμμα του ΥΠ.ΕΣ. «Αντώνης Τρίτσης».

Γ. Κώτσηρας: «Η Κυβέρνηση αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την περιοχή της Δυτικής Αττικής μέσω αναπτυξιακών έργων υποδομών»

Στην ένταξη προς χρηματοδότηση στο αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» συνολικά 88 έργων, προϋπολογισμού 230.973.970,73 ευρώ, προχώρησε το Υπουργείο Εσωτερικών με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, κ. Στέλιου Πέτσα.

Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται τα εξής έργα στους Δήμους της Δυτικής Αττικής:

– Ανέγερση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαρέων (προϋπολογισμός 5.256.187,60 ευρώ)

– Αναβάθμιση Υποδομών Ύδρευσης του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας (προϋπολογισμός 5.762.249 ευρώ)

– Προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων Δήμου Ασπροπύργου (προϋπολογισμός 854.898,19 ευρώ)

– Συντήρηση σχολικών μονάδων και ανοικτών αθλητικών χώρων του Δήμου Ελευσίνας (προϋπολογισμός 559.720 ευρώ)

Μετά τη θετική αυτή εξέλιξη για την περιοχή της Δυτικής Αττικής, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., κ. Γιώργος Κώτσηρας, δήλωσε:

«Η Κυβέρνηση αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την περιοχή της Δυτικής Αττικής και μέσω των χρηματοδοτικών εργαλείων που παρέχονται, όπως το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», εντάσσονται διαρκώς αναπτυξιακά έργα που έχουν στόχο να βελτιώσουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Ευχαριστώ τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, διότι βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία, όπως και με τους εκπροσώπους των Δήμων, ώστε να εξειδικευτούν οι τοπικές ανάγκες και προτεραιότητες.

Συνεχίζουμε για ένα καλύτερο αύριο στη Δυτική Αττική!».

Διαβάστε επίσης