Γ. Κώτσηρας για τις εργατικές κατοικίες ΟΑΕΔ: Άκρως σημαντική για την τοπική κοινωνία

Γράφει:

Δυτική Αττική, Πολιτική

08/04/2021, 8:07 πμ

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΚΩΤΣΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΟΑΕΔ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Γ. Κώτσηρας: «Άκρως σημαντική για την τοπική κοινωνία η παράδοση των εργατικών κατοικιών στην Ελευσίνα»

 

Με αφορμή τις πρώτες παραδόσεις διαμερισμάτων των εργατικών κατοικιών στην Ελευσίνα, την Παρασκευή 9 Απριλίου, από το Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και τον ΟΑΕΔ, (Βλ. Δελτίο Τύπου ΟΑΕΔ), ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής, κ. Γιώργος Κώτσηρας προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Την Παρασκευή ξεκινά η παράδοση των πρώτων εργατικών κατοικιών στην Ελευσίνα, μετά από πολυετή καθυστέρηση, παρουσία του Υπουργού κ. Κωστή Χατζηδάκη και του Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρου Πρωτοψάλτη.

Πρόκειται για μία άκρως σημαντική και θετική εξέλιξη για την κοινωνία της Ελευσίνας, που αποτελεί καρπό των άοκνων προσπαθειών της σημερινής κυβέρνησης σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς μαζί με τους αυτοδιοικητικούς φορείς της πόλης, σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ και την Κυβέρνηση καταφέραμε να υπερβούμε τις δυσκολίες και τα εμπόδια που αποτελούσαν τροχοπέδη για το έργο και μετά από πολλά χρόνια, το κύριο μέρος αυτού παραδίδεται την Παρασκευή 9 Απριλίου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και ιδιαιτέρως τον κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, με τον οποίο όλο το προηγούμενο διάστημα είχαμε, όπως και με τη Δημοτική Αρχή Ελευσίνας, σειρά επαφών και στενής συνεργασίας μαζί του για να φθάσουμε σήμερα σε αυτή τη σημαντική είδηση».

Διαβάστε επίσης