Γ. Κώτσηρας από Ασπρόπυργο: «Η Δυτική Αττική στο δρόμο της ανάπτυξης, της προοπτικής και της προόδου»

Γράφει:

Ασπρόπυργος, Εκλογές 2023

06/05/2023, 12:40 μμ

Πλήθος κόσμου στον Ασπρόπυργο, στην προεκλογική εκδήλωση του Υφυπουργού Δικαιοσύνης και υποψήφιου Βουλευτή Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας.

 

Σε μία κατάμεστη αίθουσα από πολίτες, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Μαΐου, η προεκλογική συγκέντρωση του Υφυπουργού Δικαιοσύνης και υποψήφιου Βουλευτή Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργου Κώτσηρα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Κώτσηρας αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την εντυπωσιακή παρουσία του στον Ασπρόπυργο, στάθηκε ιδιαίτερα στην κρισιμότητα των προσεχών εκλογών, τονίζοντας ότι οι κάλπες της 21ης Μαΐου θα κρίνουν ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα. «Οι εκλογές αυτές θα κρίνουν αν θα πάμε μπροστά ή θα οπισθοδρομήσουμε, αν θα επιλέξουμε μία σταθερή Κυβέρνηση που εκφράζει τον δρόμο της σιγουριάς και της ανάπτυξης ή θα ρισκάρουμε και θα μπούμε σε περιπέτειες ακυβερνησίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης.

Ειδική αναφορά από τον κ. Κώτσηρα έγινε και στο πολυεπίπεδο έργο που υλοποιήθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης κατά την τελευταία διετία, ειδικότερα σε ό,τι αφορά στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ευάλωτων συμπολιτών μας (άτομα με αναπηρία, θύματα ενδοοικογενειακής βίας κ.ά.) καθώς και την προστασία των ανηλίκων. Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που έδειξε από την πρώτη στιγμή στο πρόσωπό του, αναθέτοντάς του ένα κρίσιμο υπουργικό χαρτοφυλάκιο.

Ο κ. Κώτσηρας μίλησε και για τη Δυτική Αττική και όσα δρομολογήθηκαν την τρέχουσα τετραετία στην περιοχή και ειδικότερα για την πόλη του Ασπροπύργου. Συγκεκριμένα, εστίασε σε μία σειρά κυβερνητικών αναπτυξιακών παρεμβάσεων και πρωτοβουλιών, όπως η εμβληματική επένδυση του Εμπορευματικού Κέντρου στο Θριάσιο, η δημιουργία Βιομηχανικού Πάρκου στον Ασπρόπυργο και η επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Ελευσίνας. «Οι συγκεκριμένες επενδύσεις στην περιοχή μας, αφήνουν ένα ξεκάθαρο αναπτυξιακό και κοινωνικό αποτύπωμα στη Δυτική Αττική», υπογράμμισε ο κ. Κώτσηρας και πρόσθεσε: «Αυτό, άλλωστε, είχε υποσχεθεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναλαμβάνοντας τα ηνία της χώρας το 2019. Λιγότεροι φόροι, προσέλκυση μεγάλων επενδύσεων και νέες δουλειές».

Ο κ. Κώτσηρας έκανε ειδική μνεία και στον τομέα των υποδομών για τον Ασπρόπυργο και την ευρύτερη περιοχή του Θριασίου Πεδίου, επικεντρώνοντας στο μεγάλο έργο της νέας γραμμής του Προαστιακού Σιδηρόδρομου στη Δυτική Αττική, από τα Άνω Λιόσια μέχρι τα Μέγαρα, αλλά και στην έγκριση του αναθεωρημένου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Ασπροπύργου.

 

Ο υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε ακόμα στα ζητήματα καθημερινότητας, που απασχολούν και τους κατοίκους του Ασπροπύργου. «Αυτά τα χρόνια της πανδημίας, το Εθνικό Σύστημα Υγείας δοκιμάστηκε σε μεγάλο βαθμό. Από την πρώτη στιγμή της κυβερνητικής μας θητείας, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας βρέθηκε η αναβάθμιση του Θριασίου Νοσοκομείου αλλά και των υπολοίπων δομών δημόσιας υγείας στη Δυτική Αττική», επεσήμανε ο κ. Κώτσηρας, τονίζοντας ότι «η πανδημία και οι αυξημένες προκλήσεις που προέκυψαν, ανέδειξαν ακόμη με πιο έντονο τρόπο τη σημασία του ΕΣΥ και, όπως έχει αναφέρει ρητά ο Πρωθυπουργός, αποτελεί δέσμευση και προτεραιότητά μας η περαιτέρω ενίσχυση του ΕΣΥ και εν τέλει να έχουμε μία αξιοπρεπής δημόσια υγεία».

Καταλήγοντας, ο κ. Κώτσηρας χαρακτήρισε την αθρόα παρουσία του κόσμου στην προεκλογική του εκδήλωση στον Ασπρόπυργο, ως μία ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης προς την Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ευχαριστώντας για ακόμη μία φορά τους παρευρισκόμενους συμπολίτες του για τη διαρκή στήριξη στο πρόσωπό του και την ειλικρινή σχέση που έχει οικοδομηθεί, «με στόχο μία Δυτική Αττική που θα συνεχίσει να πορεύεται στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου», όπως σημείωσε.