Γ.Ηλίας: η πανδημία δεν πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο, αλλά κινητήριος δύναμη στο ταξίδι της γνώσης-ευχές του Γ.Ηλία για την νέα σχολική χρονιά

Γράφει:

Ασπρόπυργος

13/09/2020, 7:01 μμ

Δείτε τις ευχές του κ.Γιάννη Ηλία, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ασπρόπυργος ΑλλάΖΟΥΜΕ», για την νέα σχολική χρονιά.

Η φετινή είναι μία ιδιαίτερη χρονιά γεμάτη δυσκολίες και προκλήσεις. Εκτός από την απόκτηση πολύτιμων γνώσεων οι μαθήτριες και οι μαθητές καλούνται να δώσουν μεγάλη προσοχή και στην πρόληψη και ασφάλεια της υγείας τους. Είναι ανάγκη να τηρούνται όλα τα μέτρα που εξασφαλίζουν την προστασία της υγείας, για να προστατευθούν συνάμα και οι άνθρωποι που αγαπάμε και πολύ περισσότερο οι συνάνθρωποί μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
Οι μαθήτριες και οι μαθητές, δεν πρέπει να εγκλωβίζονται στο πρόσκαιρο αλλά να κοιτάξουν καθαρά το μέλλον. Η σκιά της πανδημίας δεν μπορεί και δεν πρέπει, να αποτελέσει εμπόδιο, αλλά ούτε να επισκιάσει τις προσπάθειες και τα όνειρά τους. Αντίθετα πρέπει να τους οπλίσει με δύναμη, αισιοδοξία και επιμονή, ώστε να προχωρήσουν στο ταξίδι στη γνώση όσο πιο μακριά γίνεται.
Η δημοτική αρχή έχει χρέος να σταθεί αποφασιστικά και αποτελεσματικά στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και να δώσει άμεσες λύσεις σε κάθε ζήτημα που προκύπτει.
Στους εκπαιδευτικούς ευχόμαστε καλή τύχη στον απαιτητικό ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν με στόχο την πρόοδο των μαθητών, οι οποίοι αποτελούν την ελπίδα μας για το αύριο του τόπου. Στους γονείς ευχόμαστε δύναμη και αντοχή για να αντεπεξέλθουν με επάρκεια στο δύσκολο έργο τους.
Ευχές σε όλες και όλους για μία ασφαλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο!.

Γιάννης Ηλίας

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ασπρόπυργος ΑλλάΖΟΥΜΕ»

Διαβάστε επίσης